FOTO: Tricoul 1 Iunie – Sânandrei Timiş 2-1. În liga a V-a „trebuie făcut ceva cu aceste programări, iar dacă aveam toţi jucătorii cert era un meci şi mai frumos”

Adie în sfârşit cât de cât un aer în fenomenul judeţean, luând pulsul şi auzind mărturisirile tot mai multor protagonişti, în care cei implicaţi încep a-şi spune şi normal păsurile, firesc şi deschis, dându-şi seama că bineînţeles că nimeni „nu le taie capul”, şi manifestându-se totodată şi unele semne de solidaritate care chiar nu prea existau înainte, floare rară la români a fi etalate în public – şi a se vedea de exemplu remarcile lui Ionuţ Iacob în sprijinul „delictului de opinie” al lui Narcis Petre sau cele două minute de protest la startul jocului Pindul – Juventus vizavi de dubla măsură a C.D. a AJF Timiş în recentul „caz Jamu Mare – Foeni”, iar fiecare cu remarcile sale binevenite, pe măsura nevoilor şi provocărilor cu care se confruntă.

O semnalare parvenind şi de la nivelul Campionatului Judeţean Timiş, cu ocazia penultimei etape a turului din sezonul de toamnă, căreia „i-am luat pulsul la firul ierbii”, sîc!-sîc!-sîc Pam-Pam, undeva în estul Timişoarei. 

Campionatul ligii a V-a a continuat cu runda a XIV-a, penultima din 2023, în Seria 1 disputându-se şi Tricoul 1 Iunie Timişoara – CS Sânandrei Timiş, încheiat 2-1 (1-1) printr-un gol marcat de gazde în ultimul sfert de oră. Toate rezultatele etapei şi programul ultimeia din turul toamnei, pe coloana clasamentelor la zi a secţiunii Fotbal în Sporttim.

Pavel Schneider a deschis scorul în minutul 18 iar Cosmin Ciublea a adus victoria „Tricoului” în minutul 80, după ce Adrian Ungur egala pentru vizitatori în minutul 45.

Dat fiind vremea din penultimul sfârşit de săptămână din noiembrie, terenul „Plopi” a fost greu, moale, timpul fiind ploios şi friguros. 

Oaspeţii au avut numai 12 jucători, ceilalţi fiind la serviciu iar programarea partidei de la ora 11 nepriindu-le. Ceea ce a remarcat la modul general şi Florin Şufan, delegat al Clubului Sportiv Sânandrei-Timiş, prin a semnala că „ne-au lipsit foarte mulţi jucători care nu au putut să lase lucrul pentru fotbal. Dacă aveam toţi jucătorii, precis ar fi fost un meci şi mai frumos. Trebuie făcut ceva cu aceste programări de la ora 11, căci noi suntem amatori, nu-i ca la liga a patra. Felicit gazdele pentru primirea oferită!” 

Ioan Neamţu, antrenorul celor de la Tricoul 1 Iunie, a admis că „a fost un meci greu pentru noi, s-a jucat pe un timp nefavorabil fotbalului. Dar sunt mulţumit de băieţi, care au dat totul pentru victorie. Eu consider că şi arbitrajul foarte bun a contribuit la acest meci care s-a jucat în mod sportiv, fair-play-ul fiind dominant!” 

Echipele şi FOTOGRAFII.

La fluierul arbitrului Mihăiţă Hromei au jucat următoarele formaţii:

Tricoul 1 Iunie: 1. Nicolae Jurcuţ – 4. Bogdan Preda, 2. Daniel Hodineanţ, 8. Ovidiu Preda, 21. Daniel Hărpăilă, 15. Gianis Telios, 18. Răzvan Dinga, 10. Lucian Gheorghevici, 16. Adrian Ganea, 20. Pavel Schneider, 7. Valentin Calomfirescu.

Antrenori: Ioan Neamțu şi Gheorghe Potra.

Au mai intrat: 18. Ionuț Prodan, 16. Cosmin Ciublea, 32. Silviu Cătănici, Alex Cuşman.

Rezerve: 12. Laurenţiu Ciobanu, 11. Mihai Mateică, 5. Daniel Filip, 13. Dănuț Prodan, 3. Daniel Zaharia. Delegat, Marius Popovici.

Sânandrei-Timiş: 1. Cristian Stoica – 3. Claudiu Unguru, 11. Dragoş Burciu, 10. Ghiţă Ligius, 7. Alex Unguru, 13. Cosmin Vereştiuc, 3. Ovidiu Barcan, 5. Daniel Tătaru, 17. George Pereni, 15. Remus Lakatoş, 18. Pavel Ciuta.

Rezervă: 8. Alin Spanciu. Delegat Florin Şufan.

 
Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ patru = 11

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: