FOTO. Ultima etapă în Campionatul Municipal Timișoara: AS Electrometal – ACS Dedy Mid Sânmihaiu Român 3-0 (2-0)

Etapa a XVIII-a și ultima a sezonului în Seria a II-a din Campionatul Municipal Timișoara a adus în scenă și festivitatea de premiere a uneia dintre cele două laureate ale ediției 2018-2019 în eșalonul șase local de pe Bega, cu ocazia încă unei victorii a fruntașei. Iar cu această ocazie au fost premiaţi şi toți cei din grupele de copii şi juniori de la ACS Galaxy Timişoara, eveniment care s-a bucurat de o mare prezenţă a părinţilor… AS Electrometal (Galaxy) – ACS Dedy Mid Sânmihaiu Român 3-0 (2-0).

Meciul de liga a șasea s-a jucat pe terenul de iarbă de lângă LPS Banatul iar cu 60 de minute înainte de începutul acestei partide s-a efectuat premierea campioanei Seriei a II-a, Electrometal, câștigătoare a locului I, prin care a promovat în liga a cincea, Campionatul Județean Timiș, reușită trecută în această primăvară și în dreptul lui ASU Politehnica II, prima în ierarhia Seriei I.  

Liderul campion al acestei serii a doua, Electrometal, a reuşit deschiderea scorului în minutul 22, după ce Adrian Rus, zis China, a şutat de la 12 metri și a nimerit transversala, mingea revenindu-i lui Sava Vuxanovici, care a trimis-o în plasă, în dreapta portarului. 

După numai cinci minute, Ionuţ Dincă a şutat mingea de la 23 de metri tot în transversală. Dar gazdele și-au dublat avantajul cu cinci minute înainte de pauză, după o acţiune pe dreapta a lui Rus, care a centrat perfect la marginea careului de 16 metri, găsindu-l liber pe Silviu Bălace. Iar acesta ”a prins o ghiulea”, mingea oprindu-se în vinclu… 2-0 la pauză.

La reluare, campioana a mai reuşit un gol și în minutul 67, așadar tot la mijlocul reprizei, precum în prima parte, acum prin Goran Colojor, primind o pasă foarte bună de la acelaşi Rus, care a demonstrat că mai are la vârsta sa calităţi de fotbalist… 3-0.

Cât despre jocul restanţă Electrometal – Atletico Timişoara, din cadrul etapei a 14-a, a fost reprogramat pentru marţi 11 iunie de la ora 18. Ultimele rezultate și ierarhiile din ”Municipal” Timișoara, pe coloana dreaptă.

*

Electrometal: Alexandru Filip – Goran Colojor, Peter Csaba, Silviu Bălace, Florin Ilie, Robert Foldi, Alexandru Indic, Răzvan Rus, Adrian Rus, Marc Colojor, Sava Vuxanovici.

Antrenor Peter Csaba.

Au mai jucat: Marco Nicolin, Florin Hamza, Cornel Cunete, Ciprian Botca.

Sânmihaiu Român: Alex Furtoş – Roberto Szabo, Daniel Cotârleţ, Iulius Molnar, Marius Grigoraş, Mihai Vîlvoi, Daniel Faur, Ioan Merceag, Robert Czine, Cornel Dîrnă, Daniel Novac.

Antrenor Adrian Cuzic.

Au mai jucat: Lucian Stan, Lucian Gama.

Au arbitrat: Alexandru Ghiurcan – Gabriel Olărean şi Ion Daniel Humiţa.

Fotografii realizate de Iosif Canea

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + = 16

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: