FOTO. Universitatea de Vest Timișoara – CSȘ Bega 8-1. Galbenii domină albaștrii în duelul galben-albaștrilor

Campionatul Municipal Timișoara a programat în această săptămână o nouă rundă de meciuri în cele două grupe ale sale, din Seria I oferindu-vă succinte detalii și mai multe fotografii de la jocul Universitatea de Vest din Timişoara – CSŞ Bega, rezultat 8-1 (5-0).

Pe arena ”de la Gara Mare”, unde îşi desfăşoară meciurile pe teren propriu din Campionatul Municipal studenţii Universității de Vest din Timişoara, galben-albaștrii echipați preponderent în galben au dat încă un recital, de astă dată în faţa junilor lui Călin Dumitru, galben-albaștri aliniați în albastru care în urmă cu două etape cucereau un punct în deplasare la liderul seriei.

După ce în data de 3 mai se impuneau cu 0-18 tot pe stadionul CFR dar într-un joc considerat a fi în deplasare, la CSF CFR 1933, contând pentru runda a 14-a, ”universitarii” au tăiat un ”1” la totalul golurilor marcate dar tot categoric s-au impus și în etapa a 15-a dintre cele 22 ale Seriei I, într-un duel din prima jumătate a ierarhiei, între a doua și a patra clasată.

Iar jucător al meciului a fost din nou același ex-divizionar Ionuţ Vucea, care a marcat de patru ori, în trei etape înscriind un total de… 16 goluri. Pentru studenţii timişoreni au mai punctat, pe lângă reușitele lui Vucea din minutele 5, 15, 25 și 45, și Cristian Lazăr în minutele 63 și 80, Mihai Olariu, care dubla avantajul inițial în minutul 12, şi Andrei Brănişteanu în minutul 88, respectiv Fabio De Lazzari în minutul 65, pentru oaspeţi.

Însă chiar dacă a marcat patru goluri, Vucea a ratat pe de altă parte și cea mai mare ocazie de gol, în minutul 67, singur, singurel cu poarta goală, de la doar un metru, fără a nimeri cadrul porţii. Foarte afectat pentru o asemenea ratare, el a lovit cu piciorul în stâlpul dreapta al porţii apărate de Cătălin Iovicin. Iar gazdele mai bine clasate au mai zgâlțâit bara și cu mingea, în minutul 75, prin Florin Olariu.

*

CS UV Timişoara: Alexandru Vlascici – Florin Olariu, Miodrag Todorov, Mihai Olariu, Cătălin Stănilă (min. 30, Andrei Blîndu), Ionuţ Muj, Eduard Beliszki (min. 46, Andrei Brănişteanu), Ionuţ Buda (min. 46, Ioan Humiţa), Cristian Lazăr, Bogdan Mureşan (min. 46, Ovidiu Vînă), Ionuţ Vucea.

Antrenor: Remus Datcu.

Pe bancă: Florin Rusu, Laurenţiu Braun, Bogdan Florescu şi Vlad Nicoară.

CSŞ Bega: Cătălin Iovicin – Samuel Zitecsac (min. 46, Aurelian Irimia), Bogdan Huţanu, Robert Wanderer, Sebastian Buciuta, Alin Cîrpaci, Lucian Toman, Dejan Cocoţan (min. 55, Fabio De Lazzari), Alexandru Feraru, Alexandru Butăriţa, Vlad Scarlat (min. 46, Cristian Bălan).

Antrenor Călin Dumitru. Pe bancă Victor Simoc.

Au arbitrat: Bogdan Gheorgheoiu – Claudiu Gaitin şi Marius Talpoş. Observator Victor Ţig.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase × 4 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: