FRF izbește de baraj fotbalul ligilor 3-4. Pobeda, draw alb în Alba, Fortuna căzută sub Brad

Divizionare ”C” anunțate de stăpânirea federală cu 4 etape înaintea încheierii campionatului că vor avea parte de baraje de menținere în Liga 3, stăpânire federală dând și verde echerelor din teritoriile subordonate să încropească peste noapte ”Daciade” de Divizia ”D” pentru participarea unor trupe din arestatul la domiciliu eșalon 4 la aceleași baraje improvizate. FRF dă de pereți cu fotbalul românesc prin izbirea de baraj a fotbalului ligilor 3-4, alte artificii după minunățiile de baraje ”triunghiular” de anul trecut, când din 3 negri mititei rămânea doar unul în zona sud-vestică. Liga 3, diluată din 2020 într-o peltea cu multă, multă umplutură, iar procesul continuă. 

Și prin startul barajului de menținere și promovare în Liga 3, duminică seară fiind programată manșa I. 

În tur, în județul Alba, ACS Industria Galda de Jos – ACS Pobeda Star Bişnov 0-0. Divizionara ”D” timișeană a remizat pe terenul divizionarei ”C” ardelene, în fața a peste 200 de spectatori.

Bănățenii au avut prima ocazie, prin Oneț, în minutul 8, când a reluat cu capul din 8 metri, balon respins cu piciorul de portarul Suciu. În replică, 10 minute mai târziu, Bălaşa a şutat de la 18 metri puţin peste transversala porţii apărate de Stoianov. În minutul 33, o nouă ocazie a localnicilor, prin Coltor, şut din unghi la colțul scurt, Stoianov deturnând în corner.

După pauză, chiar dacă ambele formații au trecut din nou pe lângă deschiderea scorului, tabela de marcaj a rămas nemodificată, draw alb al oponentelor cu portarii căpitani de echipă. Remiză cu care ”bulgarii” păstrează șanse de promovare.

Industria Galda de jos: Suciu (cpt) – Stan, Goța, Potopea, Petruse – Bălaș, Goguța, Pisoiu, Coltor – Tripșa, Drăgan.

Antrenor: Radu Andone.

Rezerve la start: Barna, Hălălae, Morar, Anghel, Crișan, Hulea, Olălău, Borşai, Bălşan.

Pobeda: Stoianov (cpt) – Boboiciov, Oneţ, Străuţ, Solomon, Bogdan – Vasilcin, Briciu, Raţiu – Costescu, Grigore.

Antrenor-jucător: Daniel Vasilcin.

Rezerve la start: Ciocan, Popovici, Tranculov, Budur, Ciocani, Ienovan, Paraliov, Kalapiş, Rusu.

Au arbitrat: Moldoveanu (Sfântu Gheorghe) – Kopriva şi Biro (ambii din Carei). Observator de arbitri: Hotico (Baia Mare), delegat de joc Ştefan (Orăştie).

În județul Hunedoara, divizionara ”D” cândva în Divizia B a câștigat manșa I cu juniorii timișoreni codași în Seria 8 a Ligii 3 în culorile grupării comunale timișene: Aurul Brad – Fortuna Becicherecu Mic 3-1 (1-1).

Darius Leucian a egalat pentru Aurul în minutul 45 din lovitură de la 11 metri, Ionuț Filipaș desprinzându-i pe moți în minutele 51 și 65, după ce Andrei Periat deschidea scorul în minutul 10 cu un lob peste portar, de la 14 metri.

Antrenorul Iulian Prodana a folosit următorul unsprezece: Toroc – Straţi, Stemate, Eperieş, Bot, Popovici, Periat, Icma, Mintaş, Kuhn, Jorza.

Manșa a II-a, duminica viitoare. Rezultatele de astăzi din ”Daciadele” Timișului, în consemnări separate.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 7 = opt

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: