FRF se poate felicita pentru susținerea campaniei de așa-zisă vaccinare, start compromis al României în 2022

Fotbalul românesc continuă să se autodevoreze, ca efect al unei mentalități de tarabă învăluite în aere de emancipare, însă, cel mai grav, nici măcar nu detectează la ceea ca se supune, detrimental fiind a insista în aceleași tipare greșite dar a năzui la alte rezultate, înfloritoare. O imposibilitate. Nu era parcă de-ajuns că au trecut deja 24 de ani de la obținerea ultimei calificări la un turneu final de campionat mondial iar cei din fenomen încă își închipuie totuși – rod al întreținerii iluziilor și falselor așteptări, în ciuda persistenței în erorile sistemice din interiorul său, că naționala ”tricoloră” ar întoarce în cele din urmă foaia în bine doar prin simpla schimbare a selecționerului, și iată că pe acest fond și-așa cât se poate de deficitar s-a suprapus cacofonia federală din ultimii 2 ani, de când cu ”pLandemia”, FRF apăsând și ea vârtos la comandă butoanele de ”urgență” și ”alertă”, un lung lanț al slăbiciunilor cu opțiuni pompieristice care mai de care, ale căror efecte palpabile s-au infiltrat până și la bazele unui închipuit și visat nou început, cel cu Edward Iordănescu la debutul pe banca tehnică a seniorilor, la startul cu un amical în 2022. Compromis încă înaintea primului fluier, prin indisponibilitatea atâtor convocați, pierdut fără gol marcat ca deznodământ anticipabil, și nu pe fondul absențelor: 0-1 (0-1) cu Grecia în Ghencea.

Pur și simplu este nefiresc a te aștepta la alte rezultate în condițiile întreținerii aceleiași stări detrimentale de fapt având drept reper de bază perpetuarea ”sistemului”, indiferent de schimbările de personal. Căci chiar și în cazul învestirii lui Ladislau Bölöni, tratat lunile trecute de FRF după scriptele manualului de autodevorare al fotbalului românesc, mult prea alergic nevoie mare la adevărurile inconvenabile expuse de ”intruși” în raport cu ”sistemul”, și în consecință abil îndepărtați, așadar chiar și în cazul învestirii târg-mureșeanului n-ar fi venit primăvara în martie în sportul rege din Carpați. Lăsându-se prins cu anii pe pilot automat într-un cerc vicios, însă, esențial!, afundându-se tot mai tare, cu fiecare nouă greșeală comisă, din ignoranță, suficiență și mai ales lipsă de smerenie și conștiință.

Da, fotbalul românesc tot în direcția greșită se îndreaptă, oricâte exerciții de Public Relations ar efectua forul federal și ”verișoara” LPF, iar asta pentru că mentalitățile sunt cel mai dificil de schimbat, și cu atât mai anevoios cu cât sunt de o anumită concentrație osificate în spiritul și ADN-ul sportului mioritic, tributar formelor fără fond.

Pe șleau, fotbalul românesc în întregul său, cu tot cu jenanta cacofonie mediatică ”de la centru” – o turmă de închipuiți, este un circ al semidocților cu evidente limitări care mai de care, iar tocmai în raport cu aceste limite de netăgăduit ar fi sănătos a fi evaluate realist așteptările suflării fenomenului. Este imposibil, cel puțin momentan, a fi depășite anumite borne, ca urmare a decăderii inevitabile în timp, acesta fiind nivelul actual, de tarabă, cu impresii deșarte. Urmări naturale ale legilor universului, resortul cauză – efect. Un fotbal constant uzurpat cu deceniile din lăcomia proverbială a atâtor insinuați în fenomen, incompatibili cu spiritul competitivității și performanței, nu se poate etala altfel decât cu stângăcie de la un anumit moment al regresului, și mai ales în absența măsurilor radicale de schimbare a macazului. Pe care cine oare să le ia!? ”Geniile” care întrețin perpetuarea sistemului și băgătorii lor de seamă!?

Iar astfel este imposibil chiar și pe termen mediu a fi depășite noile cote tot mai modeste. Așa cum absolut imposibil de implementat era și un ”moment zero” în fotbalul românesc, mult prea corupt moral pentru a se mai asana cumva. E o cloacă coclită. Iar un nou început nu se conturează pur și simplu când pocnesc Burleanu și compania din degete, ori când se mai vidanjează cu iz ”tricolor” latrinele gesepiste, ale ”marilor campioni ai presei sportive” și în general ale gropii de gunoi mediatic de pe Dâmbovița, nici atât prin banala înlocuire a unui selecționer cu un altul – ”A murit Regele! Trăiască Regele!”, de fapt unul dintre cele mai insignifiante aspecte, așa cum un nou început nu se înfiripează doar pentru că ar fi un nou an calendaristic, fie acesta și ”de Mondial”, ci strict și numai printr-o veritabilă reformă sistemică. Dar nu mai există calitatea umană pentru luarea taurului de coarne, conveniența fiind o a doua natură într-o societate preocupată în exces în sensul salvării aparențelor și deturnată fără a băga de seamă într-un nociv cult al falselor virtuți. Se îmbrățișează cu sârg falsul și minciuna, adevărul fiind în schimb răstingnit. Iar realitatea e că nesănătos de mulți români nu-l mai pot privi cu demnitate în față, ignorându-l orbește în reflexul furtului propriei căciuli, amăgindu-se în schimb la nesfârșit – cât de comod, a-ți unge sufletul rătăcit.

Care ar fi oare valorile de căpătâi ale fotbalului românesc, pentru a putea stopa declinul și a se răsuci în direcția cea bună?

Cele manifestate de Burleanu și camarila când de exemplu au bâjbâit neprofesionist după un înlocuitor al înlocuitorului? Ar fi fost o revelație a proceda altfel.

Cele manifestate cotidian de ”marii campioni ai presei sportive” prin diseminarea fumului împachetat din mințile odihnite ale acelorași alde Dragomir și alți ”înțelepți” ai fenomenului?

Cele manifestate de ”tricolorul” cu cele mai multe selecții din generațiile în activitate, Chiricheș, făcând nonșalant legătura între Italia – Macedonia 0-1 și visul umed și fierbinte că ”am fi putut fi noi acolo”, la barajul decisiv din Portugalia pentru calificarea la ”Mondial”!? Care ”noi”!? România!? Poate ”voi” – cei din acest larg cerc al inelelor, cerc absorbit în lumea sa, în bula sa, de 2 ani și epidemiologică.

Doar s-a schimbat selecționerul după ratarea pătrunderii la baraj în favoarea Macedoniei, dar, nimic nou sub soare, așa cum a clacat România în 2021, la fel a ratat și startul în 2022, meci ca și pierdut încă înaintea primului fluier al arbitrului.

Fotbalul românesc avea oricum ADN-ul pervertit de-atâta mizerie morală predecembristă și postdecembristă, însă, capac la toate, s-a înrolat anul trecut voluntar cu avânt pionieresc, mânat de la spate de FRF cu ale sale îndemnuri înflăcărate de procentaje ridicate și în aplauzele aprobatoare și încurajatoare ale propagandiștilor de stat, atotcunoscătorii ziariști de sport ”de la centru”, în a se supune cu inconștiență și în absența consimțământului informat studiului experimental de sintetizare genetică poreclit drept ”vaccinare”, etichetă pe post de furaje pentru dezinformați, de fapt o alterare pe vecie a ADN-ului. Sportul în general și fotbalul în speța în cauză, masă de manevră cu instinct de turmă și statut colectiv de mutant în plan fizic, cu mântuirea pe vecie risipită.    

Aceasta ar fi de fapt marea schimbare la un nou început în 2022, o majoritate înțepată a fenomenului, și absolut nici vorbă de o așa-zisă ”vaccinare”, nici pe departe vreo ”vaccinare”, de exemplu data estimativă a completării studiului în cazul comercianților de la Pfizer, cu BioNTech colaboratori, fiind 8 februarie 2024, întocmai conform înscrisurilor oficiale publice din documentația postată pe clinicaltrials.gov. Se specifică fără echivoc și negru pe alb, dată estimativă de completare a studiului, precum și precizarea acesteia, mai nou 8 februarie 2024, mereu ”împinsă” de la alte foste date ”limită” din 2023.

Care va să zică FRF se poate felicita pentru susținerea campaniei de așa-zisă ”vaccinare”, dând publicității în toamna lui 2021 procentaje care mai de care mai sforăitoare în privința celor din fenomen inoculați cu terapia genică de sintetizare, aducând cu mănoasele recolte cincinale predecembriste, totul în înflăcărarea zeloasă [email protected] a latrinelor mediatice de pe Dâmbovița, zeloase pe banul public încasat de la Guvern, și iată că zorii consecințelor acestei nesăbuințe capitale pe pielea atâtor tineri tind a se miji undeva la orizont, cu semne prevestitoare din martie 2022.

Când jucători cu toții injectați anul trecut, Dumnezeu cu mila, precum Bancu, Bordeianu, Chiricheș, Drăgușin, Ivan, Man, Manea sau Rus, au avut parte de o convocare cu probleme medicale în pregătirea ”dublei” cu elenii și marți în Israel, pomenindu-se despre răceli, stare gripală. Nu, nu. Efecte adverse ca urmare a înțepării. 

Ceva mic deranj al sistemului imunitar suveran? Sau simptomatologie respiratorie, conform elucubrațiilor geniilor din presa sportivă ”de la centru”, cea care consideră o ”înțelepciune” a te altera genetic sub masca așa-zisei ”vaccinări”? 

Înțepații încep să sufere încet și sigur anumite consecințe, evidente pentru cunoscători, imposibil de asociat ca atare și detectat de către cei în negare, pentru care efectele adverse inoculării experimentale sunt subiect tabu, iar rezultatele unei alte politici federale dintre mult prea numeroasele politici eșuate ale FRF tind a-și arăta urmările și în acest caz.

Din titular, Alibec n-a prins nici banca de rezerve ca urmare a problemelor medicale, probleme și ale fundașilor dreapta Manea și Rațiu care au dus la convocarea de urgență a lui Sorescu, buletinul medical indicând 4 selecționabili în izolare, alții bântuiți de probleme.

Felicitări FRF, felicitări așa-zisei prese ”libere”, o propagandistă de partid și de stat pe banul public, ciobanul Becali având dreptatea sa în stilul neaoș în care pleznește. 

Și este abia începutul, lunile și anii care bat la ușă urmând a vorbi de la sine. Prostia nu doare iar nici Dumnezeu nu bate cu bâta.

Cât despre dovezi și evidențe, nu-și mai are rostul a fi expuse, pur și simplu n-ai cu cine într-o națiune în care o minoritate fără pic de smerenie și-a închipuit a fi mai ”deșteaptă” în a se arunca grăbită să îmbrățișeze nimic altceva decât un studiu experimental de sintetizare genetică, lăsându-se de fapt prostită din cale afară, iar dovezile și evidențele documentate chiar au fost diseminate din plin în aceste pagini, preventiv. Pentru cine are ochi să citească și materie cenușie să absoarbă informația. Așadar informare, și nu îndoctrinare condiționată din partea Guvernului ”medic”, politicului ”expert” și presei prostituate ca portavoce a ”narațiunii oficiale”.   

Pentru conformitate, primul 11 aliniat de Edi Iordănescu ca selecționer al ”tricolorilor” a fost Niță – Rațiu, Chiricheș, Rus, Camora – Marin, Bordeianu – Mitriță, Cicâldău, Maxim – Pușcaș, rezerve la start fiind Aioani, Moldovan – Toșca, Drăgușin, Nedelcearu, Sorescu, Ivan, Mihăilă, Marius Marin, Burcă, Tănase și Popescu.

Grecii au marcat în minutul 39, românii n-au șutut pe poartă până după mijlocul reprizei a II-a, 0-1 în amicalul din Ghencea.

Bucurie pe final la primul meci de fotbal jucat pe ”Arcul de Triumf”, România U21 – Finlanda U21 2-1 (0-1), rezervele Bîrligea și Miculescu înscriind în minutul 87 respectivul primul al prelungirilor. 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Internațional, Liga 1 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × = sase

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: