Fuchs, Dăruială, Constantinescu şi Belu, la loturi

Fundaşul dreapta Andrei Dăruială şi mijlocaşul central Marian Fuchs (în foto) au fost convocaţi de selecţionerul Lucian Burchel în reprezentativa sub 19 ani a României, în vederea „dublei” de marţi şi joi, în Macedonia, Dăruială marcând astăzi golul doi al victoriei lui FC Timişoara în duelul cu FC Şcolar Reşiţa din Campionatul Naţional al juniorilor I.

Ardeleanu, Dăruială şi un alt fundaş, Florin Ilie, au semnat succesul cu 3-0 (1-0) în dauna cărăşenilor, elevii lui Robert Fruşa impunându-se în formula de echipă Iordache (Petrescu) – Dăruială, Iovan, Ilie, Toma – Nicoară, Fuchs (Homan), Aldea, Szalkay (Stancu) – Velici, Ardeleanu (Pană).

Alţi juni alb-violeţi la loturile naţionale sunt Constantinescu şi Belu, care vor disputa cu reprezentativa sub 18 ani a României dubla de luni şi miercuri, la Tel Aviv, contra Israelului, „tricolorii” fiind antrenaţi de Ovidiu Stângă şi profesorul timişorean Sorin Brândescu.

Ca o noutate, atât meciul juniorilor A, cât şi cel al juniorilor mici a fost găzduit pe arena bazei de agrement Colterm, de la capătul Căii Şagului, unde FC Timişoara va disputa meciurile de pe teren propriu din returul campionatului. „În ciuda ploii care a căzut necontenit, terenul s-a menţinut în condiţii excelente pentru joc”, a remarcat Viorel Vişan, conducător al Centrului de copii şi juniori la Poli Timişoara. Poli 2002 Timişoara, juniorii I şi II, vor continua să evolueze pe terenul sintetic de la „Dan Păltinişanu”, prima ocazie având-o joi, de la orele 12,30 respectiv 14,30, în etapa intermediară a seriei a VII-a a Campionatului Naţional, în care duelul FC Timişoara – LPS Banatul a fost amânat datorită numeroaselor convocări la loturi din cadrul celor două echipe, juniorii LPS fiind implicaţi în Turneul de Elită U17, din Ungaria.

Ulterior, de la ora 14,30, juniorii II antrenaţi de Antonio Foale au dispus şi ei cu 2-0 (1-0) de omologii reşiţeni, remarcabilă fiind revenirea după accidentare a lui Dorin Rotariu, introdus în partea secundă a jocului şi marcator al golului desprinderii, din penalty. Foale i-a aliniat pe Triţoiu – Florea, Duţu, Altmayer, Popescu (Lazăr) – Rogojinaru (Abu Abud), Leonte (Cătău), Opriş, Tăbăcaru – Pleşcan (Rotariu), Radosav.

Totodată, Alin Artimon, cooptat în conducerea Centrului de copii şi juniori polist, a încetăţenit în ultimele două zile de miercuri antrenamentele cu o grupă de elită reunind cam 16-20 juniori din categoriile de vârstă 1994, ´95 şi 1996, personalul juvenil fiind selecţionat în funcţie de parametrii înregistraţi de copii în pregătirile de peste săptămână, sub conducerea antrenorilor Foale, Tudoraşcu şi Draghici, care participă la rândul lor la această sesiune tehnico-tactică de miercurea.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 9 = saisprezece

 


Alte articole legate de acest subiect: