Galeria viola, cu sufletul, iniţiativă caritabilă pentru Kassandra Rotariu, Ionaş cu capul, două goluri la reluare. GALERIE FOTO, ASU Politehnica Timişoara – Unirea Sânnicolau Mare 3-0 (0-0)

Ultima sâmbătă din octombrie a fost rece şi întunecată, dar căldura sufletească a primat de la ora 15 pe „Ştiinţa”, unde fanii alb-violet au finalizat iniţiativa lor cu scop umanitar, ce reunea duminica trecută în Piaţa Operei opt divizionare diferite ale Timişoarei, şi din baschet, volei, handbal, rugby sau fotbal american, în vederea strângerii de fonduri caritabile pentru o nouă intervenţie chirurgicală necesară fiicei ex-internaţionalului polist Iosif Rotariu, Kassandra, în debutul partidei noi asistând la un gest foarte frumos din partea galeriei viola, care a strâns un total de 9.887 de lei şi 230 de euro.

Iar apoi, peste 250 de spectatori au aplaudat la scenă deschisă victoria liderului, a treia la zero în ultimele 4 etape, pe care a conturat-o în mitanul secund, atunci când Ionaş a înscris primele două goluri, cu capul: ASU Politehnica Timişoara – CS Unirea Sânnicolau Mare 3-0 (0-0).

În prima repriză oaspeţii puteau însă deschide scorul în minutul 22, prin Cătălin Crişan, care, de la 6 metri, a trimis pe lângă poartă, la pasa lui Daniel Crişan. „Violeţii” au replicat în minutul 26 prin Filimon, care, singur de la 10 metri lateral, a trimis spre colţul lung, însă Sitaru a respins în corner, rămas fără rezultat.

În partea secundă, în minutul 47, noul intrat Vucea a scăpat pe flancul drept, a centrat în faţa porţii şi Ionaş, cu capul, a deschis scorul. Schimbarea Iorgovan – Vucea dăduse aşadar roade imediate…

După doar 10 minute, lovitură liberă executată de Ghinescu de la 17 metri a fost respinsă de portar în transversală, însă balonul a revenit la acelaşi Ionaş, care, din nou, a înscris cu capul din 6 metri. Ultimul gol a fost opera lui Alexandru Rus, în urma unui schimb de pase cu Naidin, în ultimul minut de joc.

De menţionat că tehnicianul oaspeţilor, care au suferit a patra înfrângere la rând în deplasare, răstimp în care au primit 13 goluri, a urmărit jocul din tribună, ispăşind suspendarea de patru etape primită de la Comisia de Disciplină.

*

ASU Politehnica Timişoara: Rogojină – Feraru, Gălan, Gavriluţă, Taub, Naidin, Filimon (min. 67, Popoviciu), Ilie (min. 70, Tulcan), Ghinescu (min. 73, A Rus), Iorgovan (min. 46, Vucea).

Antrenor: Paul Codrea.

Pe bancă: Burtic, Damian, D. Codrea.

CS Unirea Sânnicolau Mare: Sitaru – Clej (min. 46, Florescu), Obeşterescu, Galu, Galea, Stoianov (min. 75, Mihoc), Nagy (min. 42, Ciola), Cătălin Crişan, Sârbu, Daniel Crişan, Novac (min. 60, Bataneaţ).

Antrenor: Nicolae Cărprărescu.

Pe bancă: Timiş, Oancia, Pânzariu.

Arbitri: Alexandru Manea – Gabriel Olărean şi Bogdan Chiorpec. Observatori: Nicolae Pleşa şi Gheorghe Medişan.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 × sase =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: