GALERIE FOTO. Amicale, amicale, AJF Timiş sună adunarea

Abia am intrat în luna februarie, dar se joacă tot mai multe meciuri amicale, timişenele din fotbalul mic local fiind totodată solicitate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal să răspundă la apeluri. Mai jos, cîteva rezultate, clişee de pe 3 terenuri, note informative de la AJF Timiş, precum şi programul Cupei României, faza a patra, incluzînd o surpriză…

Dar să începem cu rezultatele… Făget – Belinţ 2-2, Minerul Oravița – Timișul Şag 5-1, Bobda – Auto 6-0, Millenium Giarmata – CS Ghiroda 2-1, Orţişoara – Timișul Şag 3-2, ACS Poli (juniori) – Ripensia 3-4, Ghiroda – ASU Politehnica 8-0, CFR – AS Nova Mama Mia 1-1, Ripensia – AC Belinţ 3-2, LPS Banatul Juniori A – Flacăra Făget 0-3, Ripensia – Giroc 1-0, Unirea Sânnicolau Mare – FC Marcel Baban Jimbolia 3-3, Tricoul 1 Iunie – Electrica 5-0.

AJF Timiş sună adunarea…

Toate cluburile de fotbal participante în cele trei eşaloane judeţene, liga a IV-a, a V-a şi a VI-a, sunt invitate să participe la şedinţele organizate de AJF Timiş, după următorul program: miercuri 20 februarie 2013, de la ora 11, delegaţii din campionatul Diviziei D; miercuri 27 februarie, de la ora 11, delegaţii din Campionatul Județean (toate cele trei serii); iar luni 04 martie, toţi delegaţii din Campionatul Județean de Promoţie.

Iar pe data de 28 februarie, la ora 17, sunt convocaţi la Facultatea de Mecanică toţi observatorii pentru arbitri şi de joc, în vederea testării scrise și a unor comunicări. Prezenţa este obligatorie.

Totodată, să reamintim că la sediul AJF Timiş a avut loc tragerea la sorţi a fazei a patra judeţeană a Cupei României, în care se mai regăsesc în cursă şapte echipe din liga a IV-a, şi anume FC Auto, Spartak Gottlob, Unirea Sânnicolau Mare, Avântul Bobda, CS Ghiroda, Chişoda și AC Belinţ, trei echipe din liga a V-a, şi anume Jebel, Murani şi Boldur, precum şi două formaţii din eşalonul 6, mai exact Ianova şi Ripensia Timișoara.

Prezenţa în această fază a întrecerii a echipei Ripensia Timişoara, care nu a mai disputat nici un joc în faza județeană, vine ca o surpriză.

Dar iată programul etapei a IV-a, cu ale sale 6 jocuri: Unirea Sânnicolau Mare – Spartak Gottlob, Boldur – Belinţ, FC Jebel – Bobda, Ianova – Ghiroda, Murani – Chișoda și Ripensia – Auto. Meciurile au fost programate pe data de 24 februarie, de la ora 14, iar primele echipe sunt gazde.

Iar apropo de Ripensia Timişoara, aceasta a prins deja gustul înfrîngerii unor cluburi din liga a patra, cum s-a întîmplat astăzi cu Bega Belinţ, scor 3-2 (2-2).

Pe terenul sintetic de lângă stadionul „Dan Păltinişanu”, seria jocurilor de pregătire ale galben-roşiilor a continuat cu al treilea succes reuşit de elevii pregătiţi de Radu Suciu, care au învins cu 3-2 divizionara D AC Belinţ. Timişorenii au deschis scorul după numai patru minute, prin Zsolley, o nouă achiziţie. În şapte minute, trupa din Belinţ, pregătită de Dafin Danciu şi Adin Buză, a reuşit să întoarcă însă rezultatul, prin golurile marcate de Ripan, în minutul 12, din 11 metri, şi Horia Onae, în minutul 17. Cei de la Ripensia au reuşit totuşi pînă la pauză egalarea, în minutul 30, prin acelaşi Zsolley.

După pauză, managerul timişorenilor a introdus în teren a doua garnitură, care la debutul reprizei a reuşit să înscrie prin Mogoş, cu un şut senzaţional, de la 16 metri, facând inutilă intervenţia portarului Pascotescu.

AC Belinţ i-a aliniat la Timişoara pe Pascotescu – Terek, Fl. Băran, Foale, Coţolan, Miescu, Horia Onae, Bărbulescu, Pădurean, Teletin, Ripan (Ilie).

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la GALERIE FOTO. Amicale, amicale, AJF Timiş sună adunarea

  1. Cat a fost? spune:

    Cat a fost scorul la Ghiroda-ASU Poli? Chiar 8-0? Dar pt. cine?

  2. io spune:

    Ionelule,ba fraierule nu stii sa citesti,ca scrie foarte clar 8-0 pentru echipa din ghiroda care este antrenata de Alin Milos.Crezi ca omul acela care afla rezultatele amicale le stie pe toate care se joaca,nu are de unde ca nu este electronic,noi sa fim multumiti ca le da si pe acelea care le afla, ca alte ziare si site-uri nu le da si nu vezi ca domnul acela da si amicale din judet,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 3 = doi

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: