GALERIE FOTO aniversară. Cosmin Dan la fotoreportajul de eveniment sportiv cu numărul 400, Ripensia Timișoara – Avântul Periam 10-0 (6-0)

Imagini de la meciul Ripensia Timișoara – Avântul Periam 10-0 (6-0), jucat azi de la 11 pe Electrica, în etapa a doua a Seriei I în Campionatul Județean Timiș, bornă cu numărul 400 în ale fotoreportajelor de evenimente sportive din portofoliul lui Cosmin Dan, webmaster www.sporttim.ro, premiul II și medalie de argint la categoria ”Sport” a concursului ”Fotografia anului 2011”, organizat de Asociația Artiștilor Fotografi din România.

Dar până la surprinderea execuției unei foarfeci… ”violete” în FC Timișoara – MyPa, din vara lui 2010, clișeu ce i-a apropiat respectiva distincție, sătmăreanul-timișorean Cosmin Dan mai aduna cinci premii sau posturi de finalist în concursuri de profil, totul plecând de la un CFR Timișoara – Olimpia Satu Mare 1-2, în 25 martie 2006, în liga a II-a, fotoreportajul său de debut.

Astăzi a fost la liga a cincea, de unde aveți imaginile de mai jos (clic pe poză pentru mărirea fotografiei) iar zilele viitoare la un joc din elita fotbalistică a Cehiei…

A fost 10-0 (6-0) pentru Ripensia, cu 5 goluri în contul lui Briciu. Au marcat, pe rând, Ungur, Briciu, Cărpinișan, Popa, pentru 4-0 în minutul 15, din nou Popa, Briciu, iar apoi, după pauză, Briciu de 3 ori și Anagor.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − unu =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: