GALERIE FOTO. Asistenta medicală Aurica Neda, în vârstă de 70 de ani, salvatoare pentru începerea jocului, sosită de la biserică. Medicul, solicitat la o urgenţă. Progresul Vucova – CSO Făget 1-5 în Seria a III-a de „Judeţ”

Ultimul sfârşit de săptămână din aprilie a adus mijlocul returului în liga a V-a, cea a Campionatului Judeţean Timiş, iar începerea unuia dintre meciurile etapei a XXIII-a în Seria a III-a a fost salvată de sosirea la teren a doamnei asistente medicale Aurica Neda, în vârstă de 70 de ani, care a acoperit absenţa neprevăzută de la arenă a unui coleg de breaslă. Jocul a primit astfel „undă verde” şi oaspeţii mult mai bine clasaţi în zona podiumului s-au desprins la 0-4 până la pauză, localnicii din subsolul ierarhiei punctând de consolare abia spre final. 

Rezultatele complete ale rundei de la mijlocul sezonului de primăvară în „Judeţ”, pe coloana clasamentelor la zi. Cronica tur de orizont a întregii etape, într-un articol precedent.

Progresul Vucova – CSO Flacăra Făget s-a încheiat 1-5 (0-4), Victor Asaftei reducând din handicap în minutul 75, după ce Mihai Rădac deschidea scorul pentru vizitatorii favoriţi în minutul 9, tot el stabilind şi rezultatul final, în minutul 79.

Victor Oprea a fost celălalt marcator al oaspeţilor, în prima parte, în minutele 14, 30 şi 39, pe un teren moale, într-o duminică mângâiată de timp frumos, aducând faţă în faţă două echipe liniştite, cea gazdă, de pe ultimele locuri ale seriei, cea oaspete, trăgând la promovare, formaţii care nu au creat probleme arbitrilor, fără a fi apelat la cartonaşul galben, cum rar se întâmplă în acest eşalon. Iar cu aceste două goluri, Mihai Rădac a ajuns la „borna” 56 de goluri în 23 de etape.

Jocul a început însă cu o întârziere de 15 minute şi mult nu a lipsit să nu se mai desfăşoare, întrucât medicul echipei localnice a fost chemat de urgenţă în comună şi nu a mai avut cum să ajungă la teren.

Gazdele, dornice să joace, au apelat la un alt cadru medical, tot din localitate, care se afla la biserică şi în cele din urmă a reuşit să ajungă, fiind vorba despre asistenta medicală Aurica Neda, în vârstă de 70 de ani. Mulţumită căreia o partidă de „Judeţ” a avut parte de fluierul de start al arbitrului central, care a dat „undă verde”.

A fost un meci cu două reprize diferite, prima aparţinând oaspeţilor, atunci când au marcat de 4 ori, iar a doua gazdelor, care au marcat şi au avut alte două ocazii de gol.

În schimb făgeţenii au mai înscris o singură dată, autor al ratărilor fiind Mihai Rădac. Antrenorul oaspeţilor a lipsit motivat, Sergiu Enescu fiind înlocuit cu Tiberiu Manea, secundul său.

Progresul Vucova: Ganea – Purcaru (minutul 12, Tancuţi), Duţescu, Paulic, Doban – Vişan (cpt), Iakab, Gora, Iacob – Asaftei, Turcu.

Antrenor Victor Petrea. Rezerve: -.

CSO Făget: Goldschmidt – Ionescu, Matiaş, Neagu, Sîrbu – Baranka (minutul 62, Dobozi), Ţofei (min. 46, Coţolan), Berzava (min. 46, Tomoioagă), Căplescu (min. 46, Lăzărescu) – Rădac (cpt), Oprea (min. 75, Stănilă).

Antrenor secund: Tiberiu Manea. Delegat: Ionel Valerică Lazăr.

Au arbitrat: Bogdan Gheorgheoiu – Alexandru Ghiurcan şi Eugen Rodaniuc.

Fotografii de la Vucova

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi + = 7

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: