GALERIE FOTO. ASU Politehnica, reunire estivală. Toma: ”Încercăm zilele viitoare să aducem jucători la valoarea lotului.” Sâmbătă, joc-școală ”pentru alegerea celor mai bune soluții pe pozițiile de 2001 și 2003”

Alb-violeții au început în această dimineață pregătirile de vară în vederea abordării sezonului 2021-2022, primul sosit la ora 9:45 fiind tocmai noul antrenor principal Dorin Toma, care s-a referit de astă dată la aspecte legate de lotul de jucători, după ce ieri era prezentat oficial de ASU Politehnica.

”Am luat un prim contact cu jucătorii, atmosfera este una pozitivă, încercăm în aceste zile să luăm cele mai bune decizii asupra unor jucători. Primele zile sunt destinate jucătorilor din Centrul de copii şi juniori, pentru a alege cele mai bune soluţii pentru poziţiile Under 2001 şi 2003. Sâmbătă se va face un joc şcoală în care vom lua decizii asupra unor jucători pentru a continua cu noi pregătirea. Vor fi trei zile mai grele, în care vom reuşi să ne adaptăm şi la căldura care este afară şi la numărul de jucători care vor veni. Suntem numeric un lot mai mic şi încercăm în zilele următoare să aducem jucători la valoarea lotului care a fost şi pe care ni-i dorim să-i avem în sezonul următor. Sunt opt jucători plecaţi, a plecat şi Ivanovici ieri, aşa că numărul lor a crescut. Sperăm să nu mai plece. Să rămână un nucleu de bază cât de cât, să reuşim să completăm lotul. Se mai poartă discuţii cu Pamfile, se mai poartă discuţii cu Romario Rus, care încă mai are contract. A fost o discuţie, am cerut să fie prezenţi jucătorii la lot, să nu ne pripim şi să luăm deciziile bune cu jucătorii care au fost aici şi se cunosc foarte bine”, a explicat Dorin Toma în această dimineață.

Din lotul cu care ASU Politehnica Timişoara a încheiat sezonul trecut, nu mai fac parte: Pavle Radunovic, Stjepan Plazonja, Otto Hindrich, Sergiu Popovici, Jose Casado, Ionuţ Coadă, Ionuţ Cioinac şi în cele din urmă Petre Ivanovici.

Jucătorii prezenți la reunirea lotului în dimineața de miercuri, de la ora 10, la primul antrenament pe ”Ştiința”, sunt George Păduraru, Călin Jurj, Nicolae Sofran, Denis Radu, Ioan Mera, Cristian Scutaru, Cristian Bocşan, Claudiu Pamfile, Alexandru Munteanu, Dorin Codrea, Romario Rus, Doru Andrei, Alin Ignea, Alin Manea, Mircea Axente, Tudor Moţiu, Robert Ehling, Lucian Gologan, Alexandru Gașpar dar și Dragoş Coroiu (Dumbrăviţa), Fabio Trip (Lipova), Răzvan Piţigoi (Ghiroda), Raul Vidrăsan (Ungheni) și Vlad Bîte (Fortuna Becicherecu Mic), reveniți la club după împrumut.

De asemenea, în pregătiri au sosit următorii jucători: Adrian Zaluschi (Minaur; mijlocaş, 31 ani), Andrei Luduşan – atacant de 25 de ani de la urmașa lui ACS Șirineasa, Bogdan Pop (CFR Cluj, mijlocaş-central stânga, n. 2001, sezonul trecut la Unirea Dej), Stefan Grimmer (Fortuna, mijlocaş, 2002), Robert Popeț (portar), Raul Popa (fundaş, 2000), Sinişa Sporin (fundaş/mijlocaş, 1998), Alex Dincă (mijlocaş, 1998), Sergiu Românu (mijlocaş, 2002) și Robert Stoia (fundaş, 2000) – toţi de la ACS Poli.

Urmează vizita medicală, care va fi efectuată mâine şi vineri. Iar sâmbătă este programat jocul-şcoală. Cantonamentul a fost stabilit între 5 şi 14 iulie pe plan local. Deocamdată sunt fixate trei partide amicale, cu Pobeda Star Bîsnov Dudeştii Vechi (10 iulie), Kikinda (Serbia, 17 iulie) şi Ripensia (24 iulie). Programul va fi completat curând şi nu este exclus să mai sufere modificări.

Fotografii realizate de Iosif Canea.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− unu = 4

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: