GALERIE FOTO. ASU Politehnica Timişoara – Daco-Getica Bucureşti 1-1 (0-0) în Liga 2

Fotografii realizate de Leczki Jozsi la meciul de fotbal dintre echipele ASU Politehnica și ASC Daco-Getica București, contând pentru etapa a 28-a din Liga 2, disputat sâmbătă 6 aprilie de la ora 17 pe stadionul ”Dan Păltinișanu” din Timișoara și remizat 1-1 (0-0), alb-violeții egalând pe final prin Mera, după ce vizitatorii din capitală deschideau scorul în minutul 64. Rezultatele rundei în eșalonul secund, fără victorii sâmbătă în contul gazdelor, 3 scoruri egale și 4 victorii în deplasare, precum și clasamentul respectiv programul intermediarei, pe coloana dreaptă.

Etapa continuă duminică prin două meciuri după prânz, Sportul Snagov – Academica Clinceni de la ora 12:30, iar Aerostar Bacău – Petrolul de la ora 15. Intermediara demarează marți de la ora 17:30 cu ASC Daco-Getica – AS FC Universitatea Cluj. ASU Politehnica joacă miercuri de la ora 17 la Constanța iar în weekend-ul viitor pe ”Știința”, sâmbătă, cu ACS Dacia Unirea Brăila.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 × = doisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: