GALERIE FOTO. ASU Politehnica – Vulturii Lugoj 3-2. Plus alte jocuri amicale…

Un alt mijloc de săptămână destul de plin în ceea ce privește pregătirile prin jocuri amicale ale formațiilor locale…

Alb-violeții au revenit pe căi victorioase, ASU Politehnica Timişoara – CS Vulturii 2009 Lugoj 3-2 (3-0), într-un duel cu multe goluri, al liderului Diviziei D Timiș cu o grupare de eșalon superior, din prima jumătate a ierarhiei în C4.

Seria jocurilor amicale a continuat astăzi după-amiază pentru cele două combatante pe terenul de la Baza II a UPT, de la ora 17, meciul dovedindu-se a fi un test util, cu două reprize diametral opuse. Prima a aparţinut liderului, care a reuşit să înscrie trei goluri, intrând la pauză în avantaj cu un scor de forfait.

Mai întâi, în minutul 6, la o degajare a portarului Rus, pe flancul stâng, mingea a ajuns la Vucea, care a pasat lateral dreapta la Naidin. Cum îl ştim, mijlocașul a ”prins o torpilă” de la 20 de metri, deschizând scorul. Avea să fie 2-0 în minutul 33, cornerul lui Naidin fiind fructificat din apropiere de Budur, care a înscris cu capul. Golul trei a fost înscris de Tulcan, în urma unei centrări a lui Vucea, de pe partea dreaptă, în minutul 36. Putea fi chiar 4-0 în penultimul minut al primei reprize, dar mingea a întâlnit încheietura barelor.

În mitanul secund, ”mânjii” lui Cosmin Petruescu nu s-au pierdut cu firea în fața scorului înregistrat la pauză şi, în minutul 65, au redus din diferenţă, Vânătu a înscris în urma unei lovituri de la 11 metri acordată pentru un fault al lui Gălan asupra lui Marta. După numai cinci minute, Porcescu avea să înscrie pentru 2-3, la o incursiune pe flancul stâng, după ce l-a driblat şi pe portarul Rusu.

Lugojenii puteau și restabili egalitatea cu 8 minute înainte de final dar Olariu, de la nici 3 metri, cu poarta goală, a trimis peste bară…

Următorul joc de pregătire pentru ASU Politehnica, sâmbătă cu Millenium Giarmata, în vreme ce pentru CS Vulturii 2009 cu Ripensia Timişoara, în aceiaşi zi.

ASU Politehnica: Rusu – Contescu, Gavriluţă, Gălan, Damian, Vucea, Naidin, Rebenciuc, Stancu, Budur, Tulcan.

Au mai intrat: Ilie, Ghinescu, Mara, Filimon, Ferar, Cosmin Ion, Făgeţan, Voin, Rus.

Antrenori: Sorin Brindescu şi Antonio Foale.

CS Vulturii 2009: Iordache – Agoston, Vlădia, Miculescu, Roşie, Marta, Mânecan, Ivaşcu, Precupanu, Pleşcan, Magdaş.

Au mai intrat: Dragostin, Predescu, Cut, Ardelean, Semenea, Vânătu, Dobra, Olariu, Porcescu, Pântea.

Antrenor: Cosmin Petruescu.

Arbitri: Foldi Robert – Bogdan Chiorpec şi Claudiu Prodaniuc.

*

Rezultatele altor jocuri amicale…

Auto Timişoara – Ripensia Primavera 2-3 (1-2). Au marcat: Raul Simian, Octavian Firuţ şi Nicolae Radu respectiv Josef Tamaş şi Ion Pau.

Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic – Progresul Pecica 0-0.

Cocoşul Orţişoara – Marcel Baban Jimbolia 1-1 (0-0). Au marcat: Flavius Petrişor (min. 70) respectiv Flavius Oprea (min. 59).

UTA Bătrâna Doamnă – Ripensia Timişoara 2-1 (1-1). Golul timişorenilor a fost marcat de Raţiu (min. 24).

AS Dumbrăviţa – Victoria Lunca Tăuz Cernei 1-1 (0-1). Golul timişenilor a fost înscris în ultimul minut de joc de Dario Todor. Antrenorul Florin Macavei a folosit următorul lot de jucători: Mikloş jr. – Rosenblum, Demian, Ştreangă, Mihălceanu, Leucă, Opriş, Corlăţean, Covacs, M. Călin, Vlăduţ. Au mai jucat: Izsak, Todor, Şofronea, Şurpanu, A. Mikloş.

Ghiroda – Voinţa Maşloc 2-1 (0-0). Din nou, Alexandru Baranyi la rampă, reuşind să înscrie două goluri (min. 55 şi 78, din 11 metri) respectiv Ionuţ Alexandru (min. 59).

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ unu = 4

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: