GALERIE FOTO. Bogdan Andriucă ține făclia liderului cu câte două goluri pe repriză. Flacăra Parța – AS Cornești 7-0 la finalul turului în Seria a II-a de ”Județ”

CS Flacăra Parța a abordat reprezentația finală acasă a sezonului de toamnă în Campionatul Judeţean Timiş doar cu un gol sub limita mediei de 3 înscrise pe meci, dar a încheiat-o în trombă și cu depășirea reperului, 48 de reușite în 15 apariții, urmând a petrece sărbătorile de iarnă în calitate de campioană a turului în Seria a II-a.

S-a încheiat într-adevăr și runda a XV-a în liga a cincea timișeană iar Seria II-a a fost plină duminică după-amiază de categorice victorii la zero, cu 8-0, 7-0 sau 5-0 pe teren propriu respectiv 0-6 în deplasare, semnate în aceeași ordine a enumerării de AFC Ripensia II, CS Flacăra Parța, AS Unirea Ghilad iar afară de secund clasata AS FC Rapid Săcălaz, noi consemnând pe marginea triumfului liderului din Parța, care a conturat un bilanț al toamnei cu 13 victorii și câte o remiză respectiv înfrângere, golaveraj 48-12 și 40 de puncte, cu 3 în plus față de urmăritorii din Săcălaz, pe podium mai fiind AS FC Jebel, dar la distanță, cu 30 de puncte.

De la ora 14 a fost CS Flacăra Parţa – AS Corneşti 7-0 (4-0), la începutul meciului păstrându-se un moment de reculegere în memoria celui prematur dispărut, Dan Drăgan, la vârsta de 55 de ani.

Chiar dacă ploaia nu a contenit să se oprească pe toată durata celor 92 de minute de joc, ploaie de noiembrie la ora ultimei duminici din penultima lună a anului, liderul pregătit de Daniel Drăgan a reuşit cea mai confortabilă victorie pe propriul teren, perforând poarta vizitatorilor de nu mai puțin de şapte ori. În plus, Flacăra și-a creat alte mari ocazii şi a zgâlțâit de două ori transversala.

Vioara întâi la acest meci a fost nimeni altul decât golgheterul echipei, Bogdan Andriucă, autor a patru goluri, câte două pe repriză, în minutele 5 și 34 respectiv 70 și 80, tot el zguduind o dată transversala în minutul 36.

Au mai înscris Daniel Alexin, golul doi, în minutul 26, Marius Mladenov înaintea pauzei, 4-0 în minutul 42, şi Flavius Giovanu în minutul 75, nu mult după ce intra în joc, când ridica scorul la 6-0, tot el nimerind la rândul său transversala cu cinci minute înainte de final. Vizitatorii în alb-negru, care abordau partida de pe locul 12 din 16 competitoare, n-au avut replică și au încheiat turul în cădere cu două poziții, pe antepenultima, fiind egalați la puncte de învingătoarea în deplasare Camaro Fibiș, care i-a depășit la golaverajul șifonat, precum CS Utvin, învinsă mai strâns la Giarmata.

”Albaștrii” din Parţa au încheiat astfel en fanfare turul de campionat, pe locul întâi, fiind campioni de toamnă, de astă dată însă cu nădejdea de a nu se mai repeta în schimb continuarea din ediţia trecută a campionatului Seriei a II-a, în care în retur au pierdut promovarea în favoarea celor de la ASO Deta.

*

Parţa: Raul Ionescu – Valentin Andruşcă, Marin Mladenov (min. 59, Flavius Giovanu), Adrian Milovan, Daniel Alexin, Ciprian Ştreangă (min. 72, Ştefan Hugyesz), Andrei Mogoş, Irinel Pană, Gigi Pais, Gheorghe Sabău, Bogdan Andriucă (min. 80, Branislav Ismail).

Antrenor: Daniel Drăgan.

Pe bancă: Claudiu Ungureanu, Călin Bar.

Corneşti: Nicolae Filimon – Marius Filimon, Dan Vlădica, Alexandru Cornea, Silviu Filimon, Alexandru Petrică (min. 79, Ovidiu Bărcan), Vlad Cornea, Valentin Bobuţ, Dan Bărdânc (min. 82, Francisc Balindon), Alin Spanciu, Raul Muntea.

Antrenor: Valentin Bobuţ.

Arbitri: Elvis Nanu – Corado Roșu şi Ariel Copaci. Observatori: Tiberiu Olteanu şi Adrian Kiss.

Rezultatele etapei a XV-a în Campionatul Județean Timiș și clasamentele celor 3 serii în liga a V-a, pe coloana datelor tehnice. Fotografii…

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 − = zero

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: