GALERIE FOTO. Buturuga mică AS Murani, 2-1 prin dubla lui Costescu şi penalty-ul apărat de Morcan

Una dintre cele 3 buturugi mici care au eliminat astăzi din Cupa României divizionare D este AS Murani, o echipă de mijlocul clasamentului în Seria a II-a din Campionatul Judeţean Timiş, învingătoare în dauna ex-vicecampioanei ligii a patra, FC Chişoda, descinsă fără rezerve. A fost 2-1 (1-1), mai jos avînd totodată date şi de la alte dueluri eliminatorii de azi…

Pe o vreme de iarnă, cu vânt tăios și teren moale, echipa de liga a V-a AS Murani, ocupanta locului 6 în seria a II-a, a produs una din surprizele fazei județene a Cupei României. Şi nu a fost nici o diferenţă de valoare între cele două combatante, chiar dacă sunt din eşaloane diferite, ca bun exemplu că întrecerea K.O. poate deveni un nivelator valoric.

Scorul a fost deschis de Raul Costescu, în minutul 14, în urma unui contraatac rapid, servit ideal de Argatu. Cu trei minute înainte de finalul primei reprize, Alin Crișanov a prins un șut senzațional de la 25 de metri, catapultând balonul în vinclul porții: 1-1.

În partea secundă, ambele echipe au trecut pe lângă gol și din nou gazdele au preluat conducerea în urma unui eurogol reușit de Raul Costescu, în minutul 65. După numai un minut, oaspeții puteau egala, când au beneficiat de un 11 metri just acordat de arbitru, pentru un fault comis de Temelie asupra lui Ganea. Lovitura executată de Abu Lebda a fost însă respinsă de portarul Morcan. La fluierul final, cei doi sponsori, Cornel Brici și Dan Drăgan, au intrat pe teren și i-au felicitat pe toti jucătorii pentru izbânda reușită.

Au jucat formațiile…

AS Murani: Flavius Morcan – Claudiu Pane, Adrian Temelie, Răzvan Lucuță (min. 89, Claudiu Cocea), Adrian Apintileasa, Alexandru Scăluș (min. 60, Cristian Matei), Gheorghe Dominescu (min. 56, Alin Halcia), Alin Morcan, Stelian Argatu, Iulian Stănculeşanu, Raul Costescu.

Antrenor: Marcel Badea. Pe bancă: Daniel Trofin, Alexandru Argatu;

Chișoda: Emil Sârbu, Daniel Ilcău, Sebastian Petruș, Darius Vițan, Alexandru Vasâncă, Dinu Golea, Alin Crișanov, Ciprian Gherman, Alexandru Roth, Șadi Abu Lebda, Dorel Ganea.

Antrenor: Adrian Șețu; Pe bancă: cei doi conducători, frații Rus.

Au arbitrat: Florin Moț – Ovidiu Nimigeaan, Mihai Meszaroș. Observatori: Laurențiu Grădinaru și Dan Hotico.

În celelalte jocuri…

AS Boldur – AC Belinţ 0-2 (0-2)

Au marcat: Teletin Emanuel (min. 4) și Cezar Costea (min. 26).

Echipa din Belinț a folosit următorul 11: Pascotescu, Foale, Terec, Fl. Băran, Mihăescu, Grozoni, Teletin (min. 60, Coțolan), Bărbulescu, Pădurean (min. 46, Ripan), Tudor Onae, Costea (min. 70, Alexandru Băran). Antrenori: Dafin Danciu și Adin Buză.

Remetea Ianova 2008 – CS Ghiroda 2-5 (2-1)

Au marcat: Marius Bunea (min. 32 și 43) respectiv pentru învingători Barany (min. 28, 56 și 68 – din 11 metri), Pătrașcu (min. 75) şi Ioan Popa (min. 80).

Au jucat formaţiile: Ianova – Mona, Vaida, Chira (min. 46, Bârza), Oțet, Jude, Andrei Meszaroș, Tiberiu Meszaroș (min. 62, Șata), Bunea, Stan, Sanda și Aldea. Antrenor: Paul Stan;

Ghiroda – Mateescu, Ioan Popa, Andrei Bogdan (min. 46, Gruber), Borchescu (min. 46, Danci), Plopeanu (min. 70, Firuț), Tică Popa, Marius Andrei, Ciprian Străuț, Faimoc (min. 46, Giuchici), Pătrașcu, Barany. Antrenor: Alin Miloș.

FC Jebel – Bobda 5-0 (3-0)

Au marcat: Marius Peca 2, Cristian Seculin, Narcis Suciu, Cristian Cuvejdean.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la GALERIE FOTO. Buturuga mică AS Murani, 2-1 prin dubla lui Costescu şi penalty-ul apărat de Morcan

  1. andrei spune:

    sunteți tari în sfârșit a scris și sportim de noi a fost un domn cu mustață la noi și am văzut că a făcut poze și văd că a relatat adevărul despre meciul pe care lam urmărit cu mare interes avem jucători buni păcat că nu am reușit mai mult la cupa de iarnă vă felicit că numai dumneavoastrăați scris despre cupa româniei încă o dată felicitări domnilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + doi =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: