GALERIE FOTO. Campionatul Județean Timiș, etapa 27: Ștefan Enache, hat-trick pentru Solventul, iar Crîngașu urcă Padeșul Nădrag după furtună, chiar și în inferioritate numerică

Curînd începe grosul jocurilor etapei a 27-a în Campionatul Județean Timiș, dar vă venim în întîmpinare cu rezultatele de pînă acum ale rundei, pe coloana dreaptă a secțiunii Fotbal, cu tot cu ierarhiile actualizate, iar mai jos cu fotoreportajul succesului Solventului Timișoara, 4-2 cu cei din Ghilad, plus cu amănunte de la un joc întrerupt dar nu scurtcircuitat de furtună, AS Padeşul Nădrag – FC Bazoş 2-1 (1-0). Restul, ca de obicei, diseară…

La Nădrag, prezenţa la teren a primarului din localitate i-a ambiţionat pe elevii pregătiţi de Puiu Linginar, aceștia reuşind o victorie meritată în faţa unei echipe care a adunat multe puncte din deplasare.

Gazdele, Padeșul, au reuşit deschiderea scorului în acest joc al Seriei a III-a, din runda a 27-a, prin Renato Mitroi, în minutul 32, 1-0 cu care s-a încheiat prima repriză. La reluare, localnicii au rămas în 10  jucători, în minutul 58, când Antonio Pistolea a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat de arbitrul Petru Miculaiciuc.

După această eliminare, oaspeţii au reuşit să egaleze în minutul 66, prin Creţu, care a profitat de greşeala tânărului portar Alexandru Mureşan. În minutul 70, arbitrul lugojan a fost nevoit să întrerupă jocul din cauza furtunii, reluîndu-l după 13 minute de pauză forţată.

În această întrerupere, antrenorul Puiu Linginar a efectuat trei schimbări inspirate: l-a introdus în poartă pe veteranul de 48 de ani Gheorghe Mitroi, Mureşan a fost trecut în câmp iar Dorin Pop alături de el, dându-le un impuls coechipierilor. Iar în final s-au impus prin golul marcat în minutul 81 de Alin Crângaşu. ”Sunt bucuros că i-am învins pe cei de la Bazoş, care au venit cu nasul pe sus, că ne vor bate, dar le-am stricat ziua de 1 iunie. Felicit întreaga echipă pentru dăruirea şi ambiţia de care au dat dovadă, după ce din minutul 58 am rămas în zece jucători. Pauza forţată a fost un sfetnic bun pentru noi şi primarul, prin prezenţa sa, ne-a ambiţionat, reuşind o victorie. Aşteptăm să vină şi ASU Poli, să demonstrăm că nu am învins la întâmplare”, a punctat Linginar.

Oaspeţii au plecat supăraţi că nu au reuşit ceea ce şi-au propus, o nouă victorie în deplasare. Antrenorul Padeșului Nădrag a folosit următorii jucători: Alexandru Mureşan – Renato Mitroi, Adrian Jupan, Denis Anghel, Cristian Mitroi, Petru Subţire, Colen Sălăgean, Alin Crângaşu, Florin Paşca şi Antonio Pistolea.

Au mai intrat Gheorghe Mitroi şi Dorin Toma.

Au arbitrat P. Miculaiciuc, R. Barbu şi A. Naghy. Observatori: C. Miloşonii şi D. Ghiciulescu.

+ Astăzi, 2 iunie, s-a jucat și Solventul Timişoara – Unirea Ghilad 4-2 (1-0). Iar gazdele, apelînd la principiul rotației, un meci cu ”tinerii”, altul cu ”veteranii”, s-au impus astăzi pe mîna celor mai experimentați.

Cu trei etape înainte de final, pe arena Voinţa s-au întâlnit revelaţiile acestui retur de campionat, care prin victoriile obţinute în deplasare i-au încântat pe mulţi oameni cunoscători de fotbal.

Oaspeţii au venit la Timişoara cu un lot valoros, având trei jucători cu experienţă, Pecarov, Postolache și Miloş, şi erau cu gândul la cele trei puncte puse în joc. Dar nu a fost să fie, întrucât gazdele au punctat decisiv în timp ce vizitatorii au ratat ocazii clare de gol, cu atît mai regretabil pentru Unirea, mai ales ținînd cont de faptul că din minutul 5 portarul Blându a jucat accidentat până la finalul meciului, şi totuşi, a avut câteva intervenţii surprinzătoare.

Primul gol a fost înscris în minutul 31, prin Ștefan Enache, cu o lovitură de cap din 6 metri, în urma unei centrări perfecte a lui Tiron de pe flancul stâng. Până la pauză gazdele au mai înscris prin Capbun în minutul 37, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

Repriza secundă a fost mult mai disputată, noi asistând la nu mai puţin de 5 goluri şi multe decizii contradictorii ale arbitrului, nemulţumind echipa organizatoare, care a învins pe merit în final.

Enache a mai reuşit să înscrie de două ori consecutiv, în minutele 50 şi 60, iar Capbun din 11 metri, cu zece minute înainte de final, la 3-2, după ce pentru oaspeţi marcau Radosav (min. 71) şi Postolache (min. 73).

Solventul: Blându – Tiron, Cristea, Crişan, Fulop, Adrian Popa, Luţă, Enache (min. 88, Popescu), Capbun (min. 86, Besnea), Tecău, Zaharia.

Antrenor: Dan Miron.

Pe bancă: Iurea, Tănase, Daniel Popa, Cosmin Alexa.

Unirea: Gaje – Tomoş, Gâtin, Schipor (min. 46, Cofaru), Drăghie, Miloş (min. 66, Meszaroş), Pop Sorin, Ungulan, Radovan, Postolache, Pecarov.

Antrenor: Althammaer Wiliam (înlocuitorul suspendatului Cosmin Ciublea).

Pe bancă: Peţan şi Iancu.

Arbitri: Cosmin Paşca – Alin Botaş, Ovidiu Nimigean. Observatori: Cornel Bălănescu şi Romeo Malac.

La cald…

Ştefan Enache (atacant Solventul): ”Cele trei goluri le-am reuşit cu ajutorul colegilor şi sunt bucuros de această victorie, mai ales ținînd cont de faptul că la început nu ne-am speriat când am văzut ce jucători au adversarii noştrii. Ne-am ambiţionat şi am învins până în final cu toate că am avut o cădere la scorul de 3-2 şi chiar puteam să fim egalaţi, dar arbitrul a acordat un 11 metri pentru un henţ şi de aici am ieşit învingători clari, cu toate că până în acest minut fluieraşul ne-a făcut peri albi, întregii echipe”. 

Acest articol a fost publicat în Exclusiv, Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la GALERIE FOTO. Campionatul Județean Timiș, etapa 27: Ștefan Enache, hat-trick pentru Solventul, iar Crîngașu urcă Padeșul Nădrag după furtună, chiar și în inferioritate numerică

 1. cristi spune:

  iarasi a luat-o in freza bazos. Ati crezut ca bateti la noi? si ASU o ia de la noi in freza, forta Padesul Nadrag. Bravo Puiule ca a-ti batut

 2. ionionescu spune:

  mami …….la SOLVENTUL TIMISOARA de ce nu se usuca frunzele?
  pentru ca au valoare si caracter ….puiule!FORZA SOLVENTUL TIMISOARA

 3. marin spune:

  bravo domnule lingurar,dar nu uitati ca bazosul macar a venit la voi,cu nasul pe sus,parerea d-voastra,cu 7 oameni lipsa su cu 4 copii in teren,pe cand d-voastra nici macar nu a-ti buna vointa de a va deplasa la bazos,in turul compionatului…dar na,asta e,baft in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − = trei

 


Ultimele articole din categoria Exclusiv: