GALERIE FOTO. Campionatul Judeţean Timiş, Seria a II-a: Solventul Timişoara – Unirea Ghilad 2-7 (0-2)

Ultimul meci al Solventului pe teren propriu, din cadrul penultimei etape a ligii a V-a timişene, s-a soldat duminică la amiază cu un eşec pentru echipa lui Dan Miron, la un scor mult prea sever după aspectul jocului: Solventul Timişoara – Unirea Ghilad 2-7 (0-2).

În prima parte, oaspeţii au punctat de două ori, prin Marius Peca, în minutul 9, şi Daniel Turcuş, în minutul 25. Cu un minut înainte de pauză, Zaharia ar fi putut reduce din handicap dar a nimerit transversala porţii, de la 8 metri, în urma unui corner al lui Urechescu.

Oaspeţii din Ghilad au mai reuşit să înscrie de cinci ori în partea a doua, prin acelaşi Peca, în minutul 48, Marius Meszaroş (min. 70), Denis Răducanu (min. 75), Florin Sferlea (min. 77) şi Cosmin Ciublea, în minutul 82.

Cele două goluri ale timişorenilor au fost marcate de Daniel Ursu, la 0-3, în minutul 52, din 11 metri, şi Daniel Zaharia, în minutul 67, când a micşorat şi mai mult diferenţa: 2-3. Unirea a înscris apoi de 4 ori în numai 12 minute din cursul ultimei pătrimi a partidei.

*

Solventul Timişoara: Tănase (min. 80, Csapo) – Bulai, Crudu, Bărhoată, Urechescu, Filop, Belmustaţă, Iurea (min. 65, Murărescu), Ciocârlan, Ursu (min. 89, Cristea) şi Zaharia.

Antrenor: Dan Miron.

Unirea Ghilad: Nistor – Peca, Meszaroş, Turcuş (min. 60, Sferlea), Mezeşan, Drăghia, Pop, Bria, Giuchici, Răducanu şi Ciublea.

Antrenor: Marcel Neamţu.

Arbitri: Daniel Balaciu – Andrea Betea şi Ovidiu Socol. Observatori: Costică Candet şi Alexandru Şimon.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la GALERIE FOTO. Campionatul Judeţean Timiş, Seria a II-a: Solventul Timişoara – Unirea Ghilad 2-7 (0-2)

  1. ion spune:

    Domule ziarist, in minutul 80 a intrat CSAPO, NU Casap!

  2. ion spune:

    Domnule ziarist, in minutul 80 a intrat CSAPO, NU Casap!

  3. Domnule Ion nu vezi orbule că este corect scris, ce ai cu acel ziarist mă prostule citeşte mai bine,vrei o pereche de ochelari.

  4. vali spune:

    bravo Ghiladu respectSolventu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − = trei

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: