GALERIE FOTO, D Timiş. Cocoşul Orţişoara – Progresul Gătaia 2-3 (1-1). Lider 100%

Imagini şi declaraţii de la Cocoşul Orţişoara – Progresul Gătaia 2-3 (1-1), derby al nou-promovatelor în care liderul cu Brian Filimon antrenor-jucător şi-a păstrat punctajul maxim prin golurile din minutele 86 şi 90, ultimul din penalty, după ce mai rata un 11 metri, prin Moga, şi ochea de două ori bara. Progresul aduce aminte cu aceste 7 victorii la rând, dintre care 3 în deplasare, de startul Pobedei în stagiunea trecută, cu 9 succese, cu diferenţa că 11-le din Gătaia, care s-a văzut astăzi condus de două ori, vine din Seria a II-a a Campionatului Judeţean…

Anul trecut, nou-promovata CS Unirea Sânnicolau Mare demara cu 5 triumfuri la rând iar CS Ghiroda rămânea neînfrîntă în primele 9 etape, câştigând de 7 ori.

Până unde, oare, pentru Progresul?  

Reacţii la cald…

Gheorghe Chimiuc: „Sunt bucuros că băieţii au jucat bine şi am reuşit să marcăm 2 goluri unei echipe foarte bune. Nu întâmplător e pe primul loc. Este cea mai bună echipă pe care am văzut-o până acum. A fost un joc fair-play, terenul bun, este adevărat că oaspeţii au avut mai multe ocazii şi era mai bine dacă rezultatul rămânea 2-2”.

Emanuel Roşu: „Ne-am aşteptat la o replică dârză din partea gadelor, mai ales prin faptul că au schimbat antrenorul şi au venit după o victorie în deplasare. Am ratat foarte mult, am avut bare şi un penalty ratat. Dar până la urmă este bine când se termină cu bine. Felicit brigada de arbitri, care au fost corecţi”.

Brian Filimon: „Felicit echipa pentru victorie şi de caracterul de care au dat dovadă, revenind de două ori, de la 1-0 şi 2-1. Am întâlnit o echipă foarte ambiţioasă, la care se vede o schimbare spre bine în jocul lor, de la venirea lui nea Ghiţă. Jocul a fost la discreţia noastră, am ratat mult, dar în final am înscris şi am obţinut victoria. Vreau să le mulţumesc oamenilor care sunt lângă noi şi ne sprijină!”

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Exclusiv, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la GALERIE FOTO, D Timiş. Cocoşul Orţişoara – Progresul Gătaia 2-3 (1-1). Lider 100%

  1. Andrei spune:

    Sunteţi tari felicitări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × = saptezeci doi

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: