GALERIE FOTO. CS Ghiroda, la restart, cu ex-antrenorul-jucător al Gătaiei în lot, Brian Filimon. Iar la Progresul, Alin Paleacu

În cursul după-amiezei de sâmbătă, ocupanta locului secund din liga a IV-a, Divizia D Timiş, şi câştigătoarea „Cupei de iarnă” – ediţia a XIX-a, CS Ghiroda, a început pregătirile în localitate, cu un lot numeros, de 26 de jucători.

Primul pas, pregătirea fizică. Noii sosiţi pe care i-am remarcat la faţa locului sunt Lucian Gavriluţă, Gabriel Mandache şi Brian Filimon, toţi 3 de la Progresul Gătaia, ultimul, fost şi antrenor al echipei, dar şi Sorin Gavriş (Roşiori de Vede), Sebastian Budur (Pobeda Dudeştii Vechi), Beniamin Ticană (AC Recaş), Cosmin Boangheş (Ripensia) şi Sorin Coţolan (Alba Iulia).

Au plecat în schimb Străuţ, Toma şi Ionaş.

Alin Miloş, antrenor al promovatei din 2012, vicecampioană în D în 2013, a programat câteva jocuri amicale, mai exact pe miercuri 23 ianuarie, acasă cu CS Millenium Giarmata, iar apoi sâmbătă 26 ianuarie, cu Bazoş, pe 1 februarie cu Ripensia iar sâmbătă 2 februarie, cu Mama Mia. Ar mai fi prevăzute şi nişte verificări cu Cocoşul Orţişoara.

Urmează totodată pentru ghirozeni şi un cantonament de o săptămână, dar încă nu a fost stabilită o locaţie.

Cât despre fostul lider din tur în D Timiş, Progresul Gătaia, nou-promovata a substituit despărţirea de Filimon prin investirea lui Alin Paleacu, fost secund-jucător la cei din Maşloc, în liga a V-a. Rămâne de văzut şi ce înlocuitori va recruta ex-mijlocaşul umetist în urma plecării „tripletei” spre Ghiroda…

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Exclusiv, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × = trei

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: