GALERIE FOTO. CS Ghiroda – Cocoşul Orţişoara 2-1 (0-1), cu pumni, cartonaşe roşii, Poliţie în tribună, Sporttim barat la poartă şi victorie în prelungiri

CS Ghiroda a câştigat cu o reuşită a ex-golgheterului Alexandru Baranyi, în cel de-al şaselea minut de prelungire, ultimul joc pe teren propriu din Divizia D Timiş 2013-2014, 2-1 cu Cocoşul Orţişoara, graţie unei răsturnări de scor reuşită în dauna nou-promovatei în partea a doua a partidei din penultima etapă de campionat.

Cocoşul şi-a vândut într-adevăr foarte scump penele şi a fost la câteva secunde de a deveni a treia grupare care să-i smulgă liderului o remiză în 2014, însă după ce Onosă a scuturat plasa ghirozenilor, autori a 7 victorii la zero în retur, Lucian Gavriluţă şi Alexandru Baranyi au semnat reuşitele trupei lui Alin Miloş: 2-1 şi 3 puncte.

Disputat pe o căldură greu suportabilă, jocul a avut o încărcătură aparte nu doar în teren, ci şi în tribună, unde intervenţia Poliţiei a stins un conflict violent între 2 spectatori.

Pe gazon, lucrurile s-au precipitat odată cu mijlocul mitanului secund, când, parcă treziţi la realitate de ratarea lui Postolache din minutul 68, singur faţă în faţă cu Mercescu şi la un pas de 0-2, ghirozenii au ripostat brusc, egalând puţin mai apoi, în minutul 70, prin fundaşul Lucian Gavriluţă, introdus în teren pe parcurs.

Spiritele s-au încins şi au dat în clocot, portarul de rezervă al fruntaşei lovindu-l cu pumnul pe un echipier al „galbenilor”, rămas la gazon, după care, pe fondul întreruperii partidei, Barzuca a stopat răfuiala lui Boangheş cu un vizitator prin a acorda şi alte cartonaşe, mai exact un al doilea roşu în contul lui CS Ghiroda respectiv un galben oaspeţilor.

1-1 şi numeroase au fost minutele de prelungire, la capătul lor Alexandru Baranyi împingând mingea în aţe dintr-o învălmăşeală în suprafaţa de pedeapsă, după un corner.

Victorie a Ghirodei, consemnată de Sporttim din spatele gardului, dat fiind bararea accesului în incinta terenului de către oamenii de ordine, şi o descindere finală sâmbătă la 11 la Racoviţa…

*

CS Ghiroda: Mercescu – Stanciu, Andrei Bogdan, Constantin Popa, Mureşan, Filimon, Marius Andrei, Budur, Boangheş, Mediop, Baranyi.

Au mai jucat: Protopopu, Costescu, Gavriluţă, Ioan Popa.

Cocoşul Orţişoara: Carlaonţ – Gabriel Popa, Secotă, Viţan, Buliga – Alexandru, Colf, Balint, Postolache, Palkovacs, Onosă.

Au mai intrat Bodea, Ştefan, Gal.

Gheorghe Chimiuc ne-a spus la final că „a fost un meci bun făcut de băieţii mei, un rezultat de egalitate era mult mai echitabil. Era mai bine să fi fluierat arbitrul atunci când a acordat corner. Nu ştiu de ce s-a grăbit apoi, imediat după ce s-a dat golul, şi a fluierat finalul meciului”. Au arbitrat Dorian Barzuca – Bogdan Gheorghioiu, Andrei Martinovici. Observatori: Iulian Spătaru, Ion Juravle.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la GALERIE FOTO. CS Ghiroda – Cocoşul Orţişoara 2-1 (0-1), cu pumni, cartonaşe roşii, Poliţie în tribună, Sporttim barat la poartă şi victorie în prelungiri

  1. eugen spune:

    Ruşine să le fie celor de la Ghiroda dacă aşa au procedat cu Presa ruşine…ruşine, pentru asta sigur nu vor mai juca la baraj, bine că le-a făcuto cei de la Chşoda , bravo fraţi RUS, vom juca înpreună în municipiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× trei = 18

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: