GALERIE FOTO. CSC Peciu Nou – Cocoșul Orțișoara 4-1 în Divizia D Timiș

”Alb-verzii” Peciului Nou au semnat sâmbătă una dintre cele 6 victorii ale gazdelor în totalul celor 9 întâlniri din penultima etapă a sezonului de toamnă în Divizia D Timiș, 4-1 cu Cocoșul Orțișoara, succes în urma căruia gazdele de pe locul 2 s-au apropiat astfel la numai două puncte de liderul învins în premieră în tur, CSM Lugoj.

Diferență dată de un singur rezultat, o remiză în plus a ”verzilor” față de un triumf în plus al lugojenilor, căci altfel ambele fruntașe au doar câte un eșec, CSC Peciu Nou fiind în tot cazul cea mai prolifică divizionară ”D”, de fapt singura din campionat cu o medie de peste 3 goluri a reușitelor într-un meci, în vreme ce la capitolul goluri primite, cu numai 17 încasate în 17 partide, este umbrită doar de prima clasată.

Acest ultim joc pe teren propriu în tur al secund clasatei a avut o mai mare semnificație prin prisma faptului că a reprezentat ultimul meci disputat în deplasare de antrenorul Gheorghe Chimiuc înaintea anunțatei sale retrageri din spațiul tehnic, de la cârma Cocoșului Orțișoara, cu care va încheia sezonul de toamnă acasă cu Millenium Giarmata.

Etapă a 19-a ce va începe încă de miercuri, la ora 14, atunci când tocmai CSC Peciu Nou va fi implicată în duelul local de la Șag, cu CS Timișul, în ascensiune pe locul 7. Programul rundei finale din 2022 în Divizia D Timiș și rezultatele de sâmbătă, pe coloana clasamentelor la zi a secțiunii Fotbal.

Cronica rundei a 18-a – accesibilă aici, iar fotografiile de la Peciu Nou, mai jos. 

CSC Peciu Nou – CS Cocoşul Orţişoara 4-1 (3-1).

Oaspeții au deschis scorul în minutul 5, prin Denis Ștefoni, ca apoi ocupanta locului secund să înscrie de 4 ori, prin Valentin Ilaș – la prima ”dublă” în ”D” în minutele 20 și 30, și Narcis Voroș (min. 40), Bogdan Epure semnând un autogol în minutul 55.

Au jucat formațiile:

CSC Peciu Nou: Dubou – Teslariu, Matei – cpt., Ștreangă, Szalkai, Ilaș, Filimon, Voroș, Rus, Denis Bud, Pițigoi.

Antrenor Răzvan Popaluca.

Au mai jucat: Stoica, Rosenblum, Giuricici, Cornel Bud, Vlădic.  

Orțișoara: Puiu – Haiduc, Popovici, Epure, Ordog, Berbec, Ursu, Panta, Olar, Ștefoni – cpt., Balaci.

Antrenor Gheorghe Chimiuc. Au mai intrat: Rusu, Chiș. Horvat.

Răzvan Popaluca (antrenor Peciu Nou): ”Am avut un început mai greoi și drept urmare am primit repede gol, dar imediat ne-am trezit, am avut reacție și am întors scorul până la pauză. A fost o victorie muncită și meritată! Felicit băieții pentru efort și jocul prestat după minutul 25. Pot spune că am avut un talisman în Ilaș, care a făcut cel mai bun meci al său.”

Gheorghe Chimiuc (antrenor Orțișoara): ”Nu am avut ce face, am întâlnit poate cea mai bună echipă cu care am jucat. Cei de la Peciu au arătat chiar bine prin jocul lor, nu s-au predat după ce am condus noi cu unu la zero. Ba din contră, probabil s-au trezit și au arătat că nu întâmplător sunt pe locul doi, chiar merită și mai mult. Am văzut un jucător în persoana lui Valentin Ilaș, care a dat două goluri, un jucător care poate evolua liniștit în liga doi, este un super fotbalist. Au meritat victoria, pentru care îi felicit!” 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + = 8

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: