GALERIE FOTO + declarații. Ianoșev (Șag): ”E posibil transferul a încă 2-3 jucători”. Macavei: ”Oricâte scuze avem, principali vinovați suntem noi”

Declarații și fotografii de la meciul de duminică dimineață al ligii a patra județene, CS Timișul – ACS Dumbrăvița, jucat de la ora 11 la Șag în etapa I a ediției 2017/8 în Divizia D Timiș și câștigat de gazdele în albastru-alb cu 1-0 printr-un gol marcat la 6 minute după pauză de Moroșanu…

Adrian Ianoşev (director sportiv, CS Timișul Şag): ”Un debut cu dreptul, după o vară foarte grea, în care am muncit foarte mult pentru a alcătui un lot competitiv. Ne dorim în mod expres în acest an competiţional să avem rezultate foarte bune, pentru încununarea a peste 25 de ani de activitate a clubului nostru în liga a patra. Suntem foarte bucuroşi de această victorie în faţa unei echipe foarte puternice. În continuare ne dorim să completăm  lotul cu acei jucători care nu au putut evolua astăzi, din motive pe care le cunoaştem. Este posibil transferul a încă doi-trei jucători, ale căror nume nu le pot dezvălui, din motive…”

Florin Macavei (antrenor principal ACS Dumbrăviţa): ”O înfrângere grea, ne aşteptam… Din păcate nu primează doar fotbalul, partea fotbalistică, însă oricâte scuze şi oricâte motive avem, principali vinovaţi suntem noi. Nu comentez arbitrajul”.

Cronica partidei, în consemnarea anterioară, deja publicată.

Următorul meci acasă al Timișului este în etapa a III-a cu Avântul Periam iar viitoarea deplasare a Dumbrăviței va fi în aceeași rundă la nou-promovații din Tomnatic. Programul complet al etapei a doua și primele rezultate înregistrate, pe coloana dreaptă, a clasamentelor. Pe seară vom reveni cu rezultatele, marcatorii și amănunte de la ultimele întâlniri ale rundei de deschidere, care stau să înceapă, de la ora 18.

*clic pe imagine pentru mărire

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × = optsprezece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: