GALERIE FOTO din Campionatul Judeţean Timiş: Dan Capbun, hat-trick în 24 de minute în Solventul Timişoara – Viitorul Pădureni 4-0 (0-0)

Rezultatele şi ierarhiile actualizate după etapa de ieri şi astăzi din liga a cincea, Campionatul Judeţean Timiş, pot fi lecturate pe coloana dreaptă a secţiunii Fotbal, noi urmînd a reveni în cîteva minute şi cu radiografia rundei a 23-a, incluzînd nume de marcatori şi detalii despre abandonuri şi contestaţii, dar pînă atunci iată un fotoreportaj , cu cronica de la Solventul Timişoara – Viitorul Pădureni 4-0 (0-0)…

Două echipe aflate în subsolul clasamentului, pentru care orice punct pierdut echivalează cu complicaţii în plus în zona retrogradării.

Gazdele au început jocul fără cinci titulari, Blându, Urechescu, Enache, Ad. Popa şi Tecău, dar cu jucători care nu au fost obişnuiţi să evolueze în primul unsprezece, şi greu le-a fost în prima repriză, una plictisitoare, fără ocazii de poartă şi cu mulţi nervi, combatanţii fiind din păcate mai mult preocupaţi de deciziile corecte ale centralului Paul Burtic. În acest context, prima repriză s-a încheiat nedecis…

În partea secundă am văzut o cu totul altă echipă a gazdelor, care, într-adevăr, a fost preocupată de joc şi a avut numai de câştigat, adăugând alte trei puncte preţioase în clasament. În schimb vizitatorii mai au mult de învăţat în privinţa disciplinei, care a lăsat de dorit, cu nervi fără rost şi proteste inutile la deciziile arbitrilor, chiar dacă maniera a fost corectă.

Păcat că nici măcar în ajunul Paştelui unii nu se pot debarasa de metehne care le aduce numai dezonoare.

*

Stadion Voinţa, ora 11, spectatori 23.

Au marcat: 1-0 Dan Capbun, în minutul 48, 2-0 Dan Capbun min 60, 3-0 Dan Capbun min 72, 4-0 Claudiu Tiron min 90.

Solventul (antrenor Daniel Zaharia): Tănase – Cristea, Georgevici, Bagiu, Crişan, Tiron, Luţă, Alexa (min 66 Iurea), Capbun, Fulop (min 80 Popescu), Zaharia.

Pe bancă: Besnea, Csapo, Popa, Pârvănel.

Cartonaşe galbene: Zaharia.

Pădureni  (antrenor Petru Măcinic): Buruiană- Blidariu, Ciobanu, Roman, Mincu, Ovidiu Petruş, Ungur, Ciocan, Apăvălae, Suciu, Cornel Petruş.

Pe bancă: Bojin, Gomoi.

Cartonaşe galbene: O. Petruş, Roman.

Arbitru – Paul Burtic, asistenţi: Roxana Malac Cişmaş, Cristina Lazăr.

Observatori: Gheorghe Talianu şi Ionel Bolog.

*

Dan Miron (manager Solventul): „A fost un meci reuşit de echipa noastră, mai ales în partea a doua a jocului, cu toate că ne-au lipsit mai mulţi titulari. Mi-a fost frică de acest meci. Îi felicit pe băieţi pentru victorie şi le doresc tuturor sportivilor şi românilor un Paşte fericit!”

 

Acest articol a fost publicat în Exclusiv, Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la GALERIE FOTO din Campionatul Judeţean Timiş: Dan Capbun, hat-trick în 24 de minute în Solventul Timişoara – Viitorul Pădureni 4-0 (0-0)

 1. ionionescu spune:

  Felicitari baietilor de la SOLVENTUL TIMISOARA pentru aceasta frumoasa victorie.O echipa unicat in fotbalul judetean,care se autofinanteaza,cu OAMENI deosebiti,de nota 10 ,FOTBALISTI exceptionali.SARBATORI FERICITE tuturor

 2. suporter solventul spune:

  Felicitari echipei! Hristos a inviat!

 3. luca spune:

  felicitări pentu cronică și pentru foto FORȚA SOLVENTUL

 4. dorin spune:

  bravo pentru echipa solventul de când a preluat domnul miron cârma ehipei se cunoaște rezultate bune jucători sunt mai uniți și se vede o mână nouă bravo solventul vă doresc baftă în continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × opt =

 


Ultimele articole din categoria Exclusiv: