GALERIE FOTO. Divizia D Timiș: Dumbrăvița – Biled 0-1. În 11 și cu portarul de rezervă în câmp

Un singur gol, marcat în ultimele minute de vizitatorii descinși la Dumbrăvița cu un lot de numai 11 jucători, completat în câmp de portarul de rezervă, a fost suficient secund clasatei din Biled pentru a-și adjudeca toate punctele în etapa a 30-a din Divizia D Timiș.

A fost de fapt un duel dominat de numeroasele absențe din ambele tabere, de la gazde Bîrză, Rebenciuc, Paleacu, Hodiş, Sofronea sau Contescu, iar de la oaspeţi Nohai, Brustureanu, Sandu, Martinov, Anghel ori Meltiş, așa încât Voința s-a aliniat la Dumbrăvița cu portarul de rezervă în câmp, Eduard Butoi lăsând însă o bună impresie.

Greu le-a fost așadar ambelor echipe prin prisma indisponibilităților dar și să joace pe o căldură de cel puţin 28 de grade Celsius, iar în consecință meciul a lăsat de dorit, ”verzii” lui Florin Macavei ratând câteva situaţii favorabile de a marca dar ocupanta locului secund șarjând pe contraatac: ACS Dumbrăviţa – Voinţa Biled 0-1 (0-0).

Spre meritul lor, deși fără rezerve la schimb pe căldura lunii mai, oaspeții au marcat spre final golul celor 3 puncte, prin Flavius Tomescu, cu un şut pe jos de la 14-15 metri, în stânga portarului Culda, în urma unei degajări din partea portarului Nicuşor Bogdan, din marginea propriului careu de 16 metri, cu o diagonală de peste 80 metri spre flancul drept…

ACS Dumbrăviţa: Culda – Scrob, Opârlescu, Oneţ, Negruţ, Toma, Stiopu (min. 75, Cioancă), Borlea, Ştefan, Vătavu, Pecarov.

Antrenor: Florin Macavei.

Pe bancă: Miklos – Luca.

Voința Biled: Nicuşor Bogdan – Drăguş, Bobu, Bud, Stroe, Mihalache, Tomescu, Blaga, Nemiţanu, Paulevici, Butoi.

Antrenor: Iulian Tăut.

Arbitri: Daniel Neagoe – Petru Gaşpar şi Călin Cimponeriu. Observatori: Florian Mierea şi Dan Gabriel.

Iulian Tăut (antrenor Voința Biled): ”Am avut şi un efectiv foarte redus dar în cele din urmă a fost o victorie pe final, meritată pentru noi. S-a văzut că jucătorii şi-au dorit foarte mult victoria şi au reuşit-o, mai ales că am intrat cu trei înlocuitori care nu au prins multe meciuri de la început în acest campionat. Ne-au lipsit şase titulari, dar bine că am câştigat și astfel ne apropiem uşor, uşor de îndeplinirea obiectivului propus înaintea campionatului, aspect pentru care ne bucurăm foarte mult”.

Florin Macavei (antrenor ACS Dumbrăviţa): ”Fotbalul întotdeauna ne pedepseşte dacă nu îl respectăm iar unii jucători nu merită să fie la această echipă a Dumbrăviţei. Din păcate, asta e realitatea…”

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 5 = douazeci cinci

 


Alte articole legate de acest subiect: