GALERIE FOTO. Dumbrăvița – ASU Politehnica 0-3. Macavei: ”Jucătorilor mei le-au tremurat picioarele”. Brîndescu: ”Sunt bucuros că n-am luat gol!”

Imagini și declarații la cald de la partida ACS Dumbrăvița – ASU Politehnica Timișoara 0-3 (0-2), jucată vineri de la ora 17 în etapa a XXIII-a a Diviziei D Timiș, în urma căreia alb-violeții își mențin procentajul maxim în 6 apariții din retur…

Florin Macavei (ACS Dumbrăvița): ”I-am atras atenția arbitrului că avem doi jucători accidentați și nu mai pot evolua, fiind înlocuiți în prima parte a jocului, și am fost trimis după gard. Doresc să menționez că arbitrajul nu a influențat rezultatul de azi, dar repet, l-am avertizat pe arbitru de acei jucători accidentați. Am întâlnit o echipă foarte bună, care își merită locul în clasament. Jucătorilor noștri le-au tremurat picioarele iar rezultatul s-a văzut în consecință”.

Sorin Brîndescu (ASU Politehnica): ”A fost ușor și nu prea ușor… Am deschis repede scorul și asta a fost foarte bine pentru noi. Am controlat net prima repriză, chiar dacă condițiile de joc au fost grele, mă refer la vântul puternic și rece, care nu s-a oprit deloc. În partea secundă am fost dominați de gazde, care au o echipă bună, dar sunt bucuros că nu am primit gol. Avem o echipă puternică și sper să continuăm tot așa!”

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ opt = 9

 


Alte articole legate de acest subiect: