GALERIE FOTO. Ex-divizionara D din Chişoda, 3 puncte în Municipiu, de la 1-3 la pauză cu „satelitul” Ghirodei, graţie „dublei” veteranului Romică Buia!

FC Chişoda – CS Ghiroda II s-a încheiat miercuri după-amiază 4-3 (1-3), pe arena din Chişoda, pe un teren foarte bun, într-un duel contând pentru etapa a V-a a Campionatului Municipal Timişoara, arbitrat de o brigadă feminină.

Fosta divizionară D a reuşit să întoarcă rezultatul după ce la pauză a fost condusă cu 1-3, ultimele două goluri înscriindu-le supraponderalul Romică Buia, ca o eventuală variantă pentru… secund-divizionara ACS Poli Timişoara, ineficace grupare cu doar 5 goluri marcate în 5 meciuri, dar nici unul de vreun atacant.

Cu toate că au deschis scorul în minutul 20, din lovitură de la 11 metri, prin Gherman, gazdele s-au văzut egalate în minutul 35, prin reuşita lui Iambor. În ultimele două minute din prima repriză vizitatorii au reuşit să mai înscrie de tot atâtea ori, prin Baidoc şi Bârsan: 1-3.

La reluare, chişodenii au reuşit să reducă din diferenţă tot în urma unei lovituri de la 11 metri, prin acelaşi Gherman. În minutul 75, veteranul Buia a reuşit să egaleze, după ce a driblat 3 adversari, inclusiv pe portar. Iar în minutul 81 acelaşi Buia a adus cele trei puncte în vistieria gazdelor. De menţionat şi că în minutele 46 şi 71 Buia şi Gherman au trimis mingea în transversală.

Debut la seniori pentru Luigi Lobonea, în echipa secundă a Ghirodei, la 14 ani.

*

Chişoda: Holca – Vasincă, Topală, Timbălaru, Golea, Poştaru, Stanciu Alin, Gherman, Sas, Burghelea, Buia.

Au mai intrat: Haidău, Zbîrcot, Petruş.

Pe bancă: Petrescu, Noje, Ilcău.

Antrenor: Cristi Safta.

Ghiroda II: Vlad – Costescu, Ciurdar, Sziklay, Foană, Baidoc, Postolache, Lobonea, Jichici, Iambor, Răcean.

Au mai intrat: Hodoşan, Bârsan, Cârja,  Bogdan Andrei.

Pe bancă: Stanciu Răzvan.

Antrenor: Emanuel Pătraşcu.

Arbitri: Andrada Aloman – Andreea Betea şi Roxana Cişmaş Malac. Observator: Gheorghe Talianu.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu × = 2

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: