GALERIE FOTO. Gazon alb, rezultat pe măsură şi alb-negru înroşit: ACS Poli Timişoara – FK Dolina Padina 0-0

ACS Poli Timişoara a rulat două garnituri în primul joc de verificare al iernii, disputat de la ora 15 în condiţii hibernale, nereuşind să marcheze împotriva secund-divizionarei FK Dolina Padina, din Serbia, în faţa căreia a încheiat în inferioritate numerică: 0-0.

Arena „Calor”, din Calea Şagului, a găzduit astăzi un meci internaţional amical de o slabă factură, influenţat de starea suprafeţei de joc, şi în care alb-negrii prim-divizionari n-au găsit resursele să treacă peste încărcătura acumulărilor de dată recentă, din cantonamentul început lunea trecută. În consecinţă, în faţa unei asistenţe foarte restrânse, cu privitori zgribuliţi, a rezultat un rezultat alb, aidoma zăpezii domnind pe gazonul verde.

În acest amical, paradoxal, s-a evidenţiat arbitrul Raul Ciev, care a acordat 7 cartonaşe galbene şi unul roşu, în minutul 81, când timişorenii au ramas în 10, Gorobsov fiind trimis la căldurică pentru un fault dur.

Cât despre puţinele oportunităţi de poartă, în prima repriză, în minutul 3, oaspeţii au înscris prin Filipovic, cu capul, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid, iar în partea a doua cel mai periculos a fost pomenitul Gorobsov, care a irosit două ocazii de a marca.

Cei doi antrenori au folosit toţi jucătorii convocaţi.

ACS Poli Timişoara: (repriza I) Pap – Nohai, Scutaru, Petrovic, Bălace, Popovici, Petre, Trandu, Nanu (min. 13, Balaure), Keita (min. 26, Poparadu), Staicu; (repriza a II-a) Kirev – Belu (min. 70, Rogoveanu), Dobrosavlevici, Şeroni, Morariju, Dayo, Hasani, Gorobsov, Ahmetovic (min. 75, Dragomir), Boldea, Himcinschi.

Antrenor: Aurel Şunda.

FK Dolina Padina: (repriza I) Pustinijakovic – Cizik, Spaskovski, Matic, Filipovic, Vejnovic, Jovanovic, Markovic, Momic, Karadzic, Bastovanov; (repriza a II-a) Kovacevic – Cvetkovic, Advigov, Neoricic, Malbaski, Mirosavljev, Dobric, Jevtic, Aleksic, Dusic.

Antrenor: Zoran Govedarica.

Au arbitrat Raul Ciev – Petru Gaşpar şi Ciprian Pandia.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 2 = doi

 


Alte articole legate de acest subiect: