GALERIE FOTO. Liderul alb-violet, set la Giroc. În şa, alţii la rând!

Liderul s-a impus clar pe terenul Girocului, înscriind pentru a şasea oară de la 4 goluri în sus în cele 11 etape ale Diviziei D Timiş: CS Giroc – ASU Politehnica Timisoara 1-6 (1-3), sâmbătă de la 11.

Abordată de fani pe biciclete, în şa şi alţii la rând, deplasarea în comuna conurbană a adus al doilea cel mai categoric succes al băieţilor lui Codrea în noul sezon de D Timiş.

Pe o vreme excelentă pentru fotbal, în prezenţa a peste 250 de spectatori, majoritatea veniţi din oraş, liderul ASU Politehnica s-a distrat cu elevii lui Orlando Trandu, care au suferit primul eşec pe teren propriu în această stagiune, fiind întrecuţi la un scor care ne scuteşte de orice alte comentarii.

Surprinzator însă, la nici 20 de secunde de la fluierul de început al partidei, după lovitura de începere data de Cătău şi Duţu, ultimul i-a pasat lui Bârsanu, care, la rândul său, i-a trimis lui Alexandru Moricz, pe stânga, unde a speculat indecizia celor doi fundaşi, Feraru şi Gălan, a intrat în careu şi, cu o scariţă, a trimis mingea spre colţul lung: 1-0 şi Rogojină era întins.

A fost însă un foc de paie, întrucât elevii pregătiţi de Paul Codrea şi Antonio Foale au restabilit rapid egalitatea, prin Ionaş, în minutul 7, iar echilibrul s-a mai menţinut pâna în minutul 30, când Naidin l-a servit excelent pe micuţul Ilie, care, de la 8 metri, nu l-a iertat pe portarul Coca, şi 1-2.

Tot aşa de bine putea să fie însă şi 2-1 pentru gazde, dacă Duţu ar fi înscris, dar portarul Rogojină a respins mingea din vinclu, punându-şi echipa pe contraatac: astfel a venit golul doi.

Pâna la pauză aveam să vedem cel mai frumos gol al meciului, reuşit de căpitanul violeţilor, Leo Naidin, cu un şut din afara careului de 16 metri, direct sub transversală, de unde a ricoşat în plasă.

La reluare Filimon (ASU) a primit primul cartonas galben, iar în decurs de cinci minute si Ardelean (Giroc),vede de 2 ori galben lasându-si echipa în minus din minutul 70. Au mai punctat pentru lider, de trei ori : Sergiu Iorgovan (min 62) care a ajuns la cota 10, Dorin Codrea (min 80) si Ionut Vucea (min 85).De mentionat ca la pauza antrenorul violetilor Paul Codrea a plecat de la stadion din motive personale.

*

Giroc: Cătălin Coca – Ciprian Dumitru, Alin Coca, Orlando Trandu, Andrei Soreanu, Alin Ardelean, Claudiu Bârsanu, Alexandru Moricz, Alexandru Duţu, Constantin Cătău, Claudiu Ropot.

Antrenor: Orlando Trandu.

Pe bancă: Adrian Mateescu.

ASU Politehnica: Robert Rogojină – Samuel Feraru, Cristian Gălan, Lucian Gavriluţă, Carol Taub, Adrian Ilie, Leonard Naidin, Brian Filimon (65 Dorin Codrea), Răzvan Ghinescu (72, Alexandru Rus), Alin Ionaş (53, Ionuţ Vucea), Flavius Tulcan (53, Sergiu Iorgovan).

Antrenor: Paul Codrea.

Pe bancă: Paul Burtic, Narcis Damian, Mircea Obrejan.

Arbitri: Liviu Bălăcescu – Alexandru Ghiurcan şi Bogdan Otiman. Observatori: Sorin Caia şi Nicolae Istrat.

La cald…

Orlando Trandu ( antrenor Giroc): „Am reuşit să-i surprindem chiar în primul minut, când am deschis şi scorul, suntem sub primele clasate fizic, tehnico-tactic, noi suntem în alta grupă, suntem într-un fel de Intertoto, iar celelalte echipe sunt la nivel de Europa League. În faţa unor echipe ca ASU şi Ripensia e foarte greu să rezistăm în condiţiile în care ei sunt chiar profesionişti. Am încercat pe cât posibil să jucam grupat, atât cât ne-a ţinut pregătirea fizică. Trebuie să recunoaştem superioritatea lui ASU, o echipă foarte bună, cu o pregătire regulată. În campionatul acesta sigur vor fi favoriţi, noi avem alt obiectiv, să ne salvăm de la retrogradare, lucru pe care îl dorim cu toţii”.

Antonio Foale (antrenor secund ASU): „Pe o relaxare a jucătorilor mei, am fost surprinşi de primirea unui gol foarte rapid, ceea ce nu este permis la pretenţiile noastre, dar sigur o vom repara. A fost un meci în care nu s-au pus la îndoiala cele trei puncte, victoria clară spune totul. L-am utilizat pe Rogojină, pentru că a venit şi rândul lui să demonstreze ce poate, de fapt, cum a demonstrat la 1-1, când a respins un gol ca şi făcut de la numărul 9. În continuare văd patru echipe care sunt după noi, Ripensia, Ghiroda, Maşloc şi Dumbrăviţa”.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 × = patruzeci noua

 


Alte articole legate de acest subiect: