GALERIE FOTO. Liderul Mama Mia nu înscrie în premieră în acest campionat: 0-0 cu secondanta CS Ghiroda. Și 3-1 la… bare!

Liderul Diviziei D Timiș, CS Nuova Mama Mia, a pierdut astăzi primele puncte pe teren propriu din acest campionat, neînscriind în premieră în 2012-2013 și tot pentru prima oară punînd cap la cap două jocuri la rînd fără victorie. L-a stopat, ca o semirevanșă pentru cel mai drastic eșec stagional, suferit în meciul tur (0-5), ocupanta locului secund, CS Ghiroda, rămasă însă astfel la 13 puncte în urma celor din Becicherecu Mic, cu 7 runde înaintea finishului.

Derby-ul etapei a 27-a și al întregului retur s-a încheiat așadar cu un draw alb, mult mai folositor liderului, care ar putea avea la finele acestei runde cel puțin 12 puncte avans în frunte, în cazul în care Unirea Sânnicolau Mare se va impune mîine de la 6 la Belinț, într-una dintre alte 6 partide de joi, și alte maxim 9 puncte de cucerit pentru a deveni virtual cîștigător al D-ului timișean.

0-0 nu a înseamnat însă și un joc slab, ba din contră, disputa fiind vie, antrenantă, ca între primele două clasate, cu un arbitraj foarte exact al centralului Mureșan și cu oarece asistență în tribune, remarcînd prestația de netrecut a portarului Mateescu, între buturile vizitatorilor.

Fără influentul fundaș central Laurențiu Telescu, cu mîna ruptă și incert în eventualitatea calificării la barajul de promovare în Liga III, o necunoscută în ceea ce privește data și locația disputării, precum și județul de proveniență al adversarei cîștigătoare de liga a patra, dar și în absența lui Băișan, cu o ușoară întindere la bicepșii femurali, Centea – suspendat, respectiv Culda, portar cu degetul rupt, elevii lui Sorin Bălu s-au întrecut în ratări și în ochirea barelor, rămînînd astfel datori la capitolul goluri unui public suficient de numeros pentru acest nivel, atras și de vremea bună a zilei de 1 mai.

Ghirozenii, ușor bulversați înaintea finalei județene a Cupei României, abordată după două înfrîngeri în liga a patra și pierdută miercurea trecută în fața Ripensiei, alcătuiesc așadar prima garnitură care să plece neînvinsă în acest campionat de la Becicherecu Mic, ca o dovadă în plus a bunului sezon al nou-promovaților, avîndu-l în componență pe golgeterul competiției dar și reușind acum pentru a noua oară în această ediție să nu primească gol.

 

4… Numărul remizelor înregistrate de liderul CS Nuova Mama Mia în actualul campionat, cu tot cu cea de astăzi, după 1-1 la Dumbrăvița și la Chișoda respectiv 2-2 sîmbătă la Sânnicolau Mare. CS Nuova Mama Mia a pierdut doar la Făget, cu 3-1, în etapa a șasea.

 

Mama Mia ar fi putut deschide scorul în urma unor lovituri de colț, la cea din minutul 15, executată de Hodiș, Molcuț reluînd de la 12 metri în bară, iar în minutul 45, la cornerul lui Negruț, înalt în careu, același Molcuț ochind de la 8 metri stîlpul din dreapta lui Mateescu.

CS Ghiroda a început furtunos la reluare iar în minutul 51 Baranyi, golgeter al campionatului, a prins un voleu de la 16 metri, fără a fi cu fața la poartă, care a ochit transversala. 2-1 la bare și mult la puțin la ocazii clare de gol, același Molcuț, dar și rezerva Radosav, chiar în două rînduri, precum și Zurbagiu, trecînd pe lîngă 1-0.

Iar ca sarabanda barelor să continue, minutul 79 a adus o a treia în contul lui Mama Mia, prin Hodiș, cu un șut de la 25 de metri, în transversală…

+

Sorin Bălu, antrenorul liderului CS Nuova Mama Mia, a spus: ”A fost un joc bun, pe un teren foarte greu, dar sunt mulțumit de evoluția noastră. Terenul greu ne-a pus însă mari probleme la construcție, și rămîne principalul nostru adversar, o problemă fiind și nefructificarea ocaziilor create, astăzi vreo 6-7 uriașe, plus 3 bare. Nu contează pe puncte. E drept, și oaspeții noștri, o echipă bună, au avut o mare ratare și o bară dar consider că rezultatul nu este echitabil și nici în concordanță cu cele întîmplate în teren. Dar ne consolăm cu gîndul că am ratat cu această ocazie și nu în situația în care, în speranța cîștigării Diviziei D Timiș și a calificării la barajul de promovare, vom avea de jucat pentru un loc în liga a treia. Dar repet, a fost un meci bun… Doresc felicit”

Alin Miloș, antrenorul ghirozenilor, ne-a spus că ”sunt mulțumit de rezultat, care a fost diferit față de ultimele jocuri pe care le-am disputat, în ciuda terenului foarte prost. Fiecare a încercat să facă tot pentru a obține un rezultat bun. Felicit prestația centralului Mureșan, foarte bună, dar în privința unor decizii ale asistentului Cimponieru am cîteva nemulțumiri”.

+

CS Nuova Mama Mia: Filip – Miheț, Marius Toma, Călin Toma, Negruț (73, Mancaș) – Hodiș, Zurbagiu, Jichici (58, Radu), Damian (58, Luță) – Gîrz (75, Radosav), Molcuț.

Pe bancă: Culda – Beni Turbureanu.

CS Ghiroda: Mateescu – Protopopu (52, Firuț), Bogdan Andrei, Gruber (81, Marius Andrei), I. Popa – C.Popa, Străuț, Pătrașcu, Fundiur (46, Plopeanu) – Faimoc (66, Bura), Baranyi.

Pe bancă: Vlas – Giuchici, Borchescu.

Arbitri: Horea Mureșan – Gabriel Goloșie, Călin Cimponieru. Observatori: Ioan Lazăr, Romeo Malac.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la GALERIE FOTO. Liderul Mama Mia nu înscrie în premieră în acest campionat: 0-0 cu secondanta CS Ghiroda. Și 3-1 la… bare!

 1. dorin spune:

  nici de 1mai nu aveí pauză felicitări munciți că doar e ziua națională a muncitorilor bravo

 2. dorin spune:

  domnul canea veniți la moșnița cu murani

 3. dorin spune:

  ELTI ești tare cu echipa și văd că te dai pe lângă observatori ori cum va scos poze faine canea ce meseriaș este

 4. dorin spune:

  ce bos ești ELTI bravo să câștigați barajul aveți un antrenor bun felicitări canea mai odihneștete și tu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci − 2 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: