GALERIE FOTO. Liderul Seriei a II-a de „Judeţ”, AS Murani, se află în cantonament la Buziaş

După ce a disputat 4 jocuri de verificare, 12-2 cu Fibiş, 3-3 cu CFR, 4-0 cu Ghiroda şi 8-0 cu Giarmata II, AS Murani, în frunte cu Cornel Brici şi cei doi antrenori, Cosmin Sântean şi Stelian Argatu, a plecat de marti 18 februarie în cantonament la Buziaş.

După promisiunile din ultima etapă, când cei din Murani sufereau o înfrângere pe propriul teren în faţa celor de la Cerneteaz, au fost aduşi la echipă 5 jucători de valoare, Mircea Mariş, Bogdan Corduneanu, Valentin Martin, Ionuţ Pârjol şi Gabi Iosof.

Pregătirile fizice continuă de două ori pe zi, timp de 7 zile, după care urmează alte jocuri de pregătire în compania celor de la Electrica şi Bencecul de Jos. De remarcat faptul că 11 jucători sunt din Pişchia, dintre care 8 din Murani.

Lotul de jucători aflat în cantonament este următorul: Miki Şofran, Alin Morcan, Gabi Iosuf, Adrian Temelie, Ema Kovacs, Stelian Argatu, Cristi Mateiu, Alin Halcea, Raul Costescu, Ionuţ Coman, Cosmin Oprişan, Valentin Belmustaţă, Iancu Lupescu, Alexandru Argatu (mezinul echipei, 16 ani).

Urmează să ajungă în cantonament şi Ionuţ Bolborea, Alin Vulturar, Adrian Ungur şi Petre Narcis.

Cosmin Sântean (antrenor principal): „Sunt foarte încântat de atmosfera care este la echipă. Îi mulţumesc managerului echipei, Cornel Brici, care a asigurat acest cantonament, beneficiind de cel mai bune condiţii”.

Cornel Brici: „Doresc să-i mulţumesc primarului (n.n.: Ioan Sas), care ne sprijină cu terenul de joc şi indemnizaţiile pentru arbitri şi observatori. Noul obiectiv al echipei este ocuparea primului loc la sfârşitul campionatului, implicit promovarea”.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci − = 4

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: