GALERIE FOTO: LPS Banatul U19 – Avântul Periam 0-1 (0-0): Baranyi cap corner

Două divizionare ”C” timișene au și jucat deja chiar în prima săptămână de pregătiri, CS Avântul Periam pe sinteticul de lângă ”Dan Păltinișanu”, drept concluzie la o primă săptămână de acumulări, galben-albaștrii Ghirodei tocmai din primele zile de antrenamente.

Cedând peste graniță secund-divizionarei OFK Vrsac, sârbii impunându-se cu 6-0 (3-0) în jocul de la ora 12, în care au marcat  Čejić (min. 6), Pavlov (min. 10), Graonje (min. 29), Kilibarda (min. 53 și 87) și Glavinić (min. 76).

Antrenorul Sorin Bălu a folosit la Vrsac următorii jucători: Mosoarcă – Vasluian, Hecsko, Coroiu, A. Ilie  – Sporin, Schinteie, Făgărășanu, Ehling – Mancaș, Mura. Și au mai intrat Ciocan, Iștoc, Buțu, Precup, Datcu și Zavaleche.

În Timișoara, LPS Banatul U19 – CS Avântul Periam 0-1 (0-0), meciul amical jucându-se pe terenul sintetic de la baza sportivă Adrian Stoicov, de lângă stadionul Dan Păltinișanu, și fiind câștigat de divizionarii ”C”, prin reușita lui Baranyi, intrat pe parcurs.

În condițiile în care Răzvan Leucă a început amicalul de debut în 2023 al Avântului Periam cu Iulius Rădulescu – Stemate, Bilia, Muresan, Bot, Oancia, Gaspar, Mânecan, Viasu, Gălățan, Prața. Iar apoi au mai intrat Tamaș, Baranyi, Mitre și Popescu.

Junii lui Ovidiu Vîlceanu au avut o transversală prin Lucian Șiel, iar Raul Ștefanciuc a scăpat de 3 ori singur cu portarul oapeților, pe care nu l-a putut învinge. În schimb oaspeții au ratat prin Cosmin Sântean.

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 71 de Alexandru Baranyi, cu capul, din apropiere, după o centrare din corner a lui Sîntean.

LPS Banatul: Antonescu – Topârcian, Băluțoiu, Cristea, Buză, Ștefan, Dobricean, Rancov, Savu, Ștefanciuc, Șiel.

Au mai jucat: Ureche, Hepeș, Banciu, Bejan, Roiban, Onu, Bodac.

Iar următorul joc de verificare pentru juniorii lui Ovidiu Vîlceanu este programat marti cu omologii Ripensiei.

Galeria foto

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 × trei =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: