GALERIE FOTO. Mamma Mia închină cu zâmbetul pe buze, după cel mai bun an din istoria clubului. Și… ”La Mulți Ani, Divizia B!”

După zeci de meciuri, în general victorioase, divizionarii C de la CS Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic au lăsat pentru o vineri crampoanele și apărătorile, dichisindu-se pentru a se reuni la banchetul de final de an. Iar 2014 a fost cel mai bun din istoria clubului comunei din vestul Timișoarei…

La orele serii, la restaurantul ”Casa Iris” din zona Torontalului, toţi jucătorii lotului, împreună cu staff-ul tehnic dar şi cu finanţatorii clubului, au serbat cu voie bună sfîrşitul unui an cu un retur de senzație, în lupta pentru promovare, și un tur din 2014-2015 luând-o de la capăt, în asaltul spre Liga 2. Surpriza a venit din partea celui mai înflăcărat suporter, Dan Ghibu, care n-a descins cu mâna goală, ci cu un tort cadorisit echipei, frumos, gustos și… cu mesaj. Susținătorul alb-roșilor nu a lipsit de la nici un meci în acest tur!

După ce a reuşit cea mai bună performanţă a clubului de la înfiinţare, locul secund în ediţia trecută a ligii a III-a, cu Sorin Bălu la cârmă și Narcis Petre antrenor secund, ratând promovarea în eşalonul superior de puțin în urma celor de la FC Caransebeş, trupa din Becicherecu Mic nu s-a dezminţit nici în noua ediţie, 2014 – 2015, de-acum cu fostul atacant al CFR-ului preluând timona după plecarea lui Bălu la Caransebeș, izbutind ca la finalul turului să termine pe locul secund, la două puncte în urma celor de la Naţional Sebiş.

Mamma Mia a început cu dreptul, reuşind o victorie, 4-1 la Ştiinţa Turceni, după care a urmat un succes la scor pe teren propriu, 8-0 împotriva celor de la CS Ineu! Alte succese realizate: 2-0 cu Vulturii Lugoj, 3-0 cu Pandurii II, 5-1 cu Minerul Motru, 3-1 cu ACSO Filiaş,  4-0 cu Minerul Mehedinţi, 2-1 cu Millenium Giarmata. Gruparea timișeană, a doua cea mai bună din fotbalul județului nostru, a încheiat și 4 jocuri la egalitate: de trei ori cu 1-1, la Hunedoara, Viitorul Municipal Craiova şi Naţional Sebeş, iar la UTA Bătrâna Doamnă cu 2-2.

Formația de liga a III-a nu a cunoscut înfrângerea în toamnă, conturând următoarea linie de clasament: 12  8  4  0  (36 – 9) 28 puncte şi plus 10 la adevăr.

Mamma Mia are și cel mai bun atac din această serie, golgeteri fiind Silaghi şi Steop, cu câte 8 goluri, urmati de Radu, cu 5 reuşite. Totul este ca timișenii să poată preschimba acest loc secund, deținut în 2014 și la finele returului, și după turul noului sezon, în poziția întâi.

Staff-ul clubului  are următoarea componenţă: Preşedinte Onorific: Raimond Rusu; Vicepreşedinte: Gavril Iacob; Director Sportiv: Elty Neagoe; Antrenor principal: Petre Narcis; Antrenor secund: Mihăiţă Hromei; Medicul echipei: Alina Gîrleanu; Şoferul echipei: Ciprian Hăulică

Lotul de jucători: Alexandru Andrei Filip, Alin Culda şi Stelian Bănică (portari); Laurenţiu Telescu, Marius Toma, Bogdan Miheţ, Dumitru Negruţ, Mihai Hecsko, Branimir Ştefanovici şi Ungureanu (fundaşi); Alexandru Costea, Vasile Luţă, Costel Zurbagiu, Zoran Radu, Alexandru Postolache, Cristian Tăbăcaru, Cosmin Mancaş (mijlocaşi); Dan Perju Silaghi, Bogdan Steop, Andrei Hodiş, Alin Molcuţ şi Flavius Cioancă (atacanţi).

Petre Narcis (antrenor): ”Sunt mulţumit de comportarea jucătorilor şi de locul ocupat la sfârşitul turului, iar dacă eram puţin mai atenţi puteam avea 8 puncte avans, dar aşa este în fotbal, cel care domină şi ratează, termină pe locul doi. Regret că am pierdut puncte în finalul meciurilor, chiar pot să menţionez că am avut trei goluri pefect valabile anulate de arbitri, chiar la meciurile încheiate la egalitate. Ce să mai vorbim că nu am primit 4 penalty-uri clare, văzute din cer! Pot să afirm fără teamă că la ora actuală am cea mai bună echipă din serie, jucătorii sunt de caracter şi dornici de afirmare. Am demonstrat că putem bate orice echipă, tocmai din acest motiv aşteptăm sponsori ca să ne ajute financiar. Echipa se reuneşte pe 12 ianuarie, iar obiectivul nostru este îndrăzneţ! Promovarea!”

Neagoe Elty (director sportiv): ”Cu puţină şansă puteam termina pe primul loc. Doresc să le mulţumesc tuturora, staff-ului tehnic, pentru efortul depus împreună cu jucătorii minunaţi pe care îi are Becicherecul. Totodată le doresc tuturor spotrivilor şi românilor sărbători fericite şi un an mult mai bun!”

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× opt = 48

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: