GALERIE FOTO. Mamma Mia – Voința Biled 5-0. Steop, hat-trick în 11 minute, Zurbagiu în cârje. Ripensia Primavera, 11!

Câteva amănunte și imagini de la jocul amical CS Nuova Mamma Mia – Voința Biled, disputat vineri de la ora 16 la Becicherecu Mic, dar și despre victoriile în decurs de 24 de ore ale Ripensiei Primavera.

Divizionarele D intră într-adevăr sâmbătă în focurile meciurilor oficiale dar iată că grupările din ligile a III-a și a V-a mai au încă timp la dispoziție pentru a pregăti începerea returului: Nuova MamaMia Becicherecu Mic – Voinţa Biled 5-0 (3-0).

Ultimul joc de pregătire pentru ocupanta locului doi din Seria a IV-a a ligii a III-a s-a disputat astăzi după-amiază pe propriul teren, încheindu-se cu o victorie la scor în dauna liderului din Seria a II-a a Campionatului Judeţean Timiș. În minutul 29, Radu a executat un corner iar Steop, cu capul, din 8 metri, a deschis scorul. Iar două minute mai târziu, la o bâlbâială în faţa porţii, acelaşi Steop ridica scorul la 2-0. Iar pentru a fi încheiate conturile încă de la pauză, în minutul 40 Bogdan Steop a reuşit ”tripla” (foto prima pagină), din nou cu capul, din 10 metri, în urma unei centrări excelente din partea lui Ștefanovici. Cu un minut înaintea pauzei, Radu a nimerit transversala cu un şut de la 30 de metri!

La reluare, noul intrat Sturza a reuşit un euro-gol în minutul 60. Scorul final l-a stabilit Tăbăcaru, cu un şut de la 25 de metri. Oaspeţii puteau să înscrie golul de onoare prin Cristian Bobu dar şutul acestuia a trecut pe lângă vinclu, cu 5 minute înainte de final.

Totul sub privirile lui Costel Zurbagiu, jucător de bază al divizionarei C care a privit amicalul de pe margine, sprijinindu-se în cârje, dat fiind accidentarea suferită recent în partidele de pregătiri, ceea ce implică și efectuarea unor investigații medicale în Ungaria.

*

Becicherecu Mic: Filip – Ștefanovici, Toma, Telescu, Todorov, Hodiş, Luţă, Radu, Balaure, Molcuţ şi Steop.

Au mai intrat: Culda, Hecsko, Negruţ, Costea, Tăbăcaru, Sturza şi Cioancă.

Antrenor: Narcis Petre.

Voinţa Biled: Nicu Bogdan jr. – Drăguşi, Nemiţanu, Sabatino, Bobu, Vlaic, Bârsanu, Spânu, Stroe, Marc şi Marincu.

Au mai intrat: Adrian Scrob şi antrenorul-jucător Cornel Mihalache.

*

Narcis Petre: ”Mă bucur de Steop, că în sfârşit a spart gheaţa, reuşind trei goluri, ceea ce nu a reuşit în turul campionatului, şi sper ca în retur să dea cât mai multe! A fost un meci bun, chiar dacă am întâlnit o echipă din ligă inferioară, care s-a zbătut…”

Nicu Bogdan(manager Biled): ”Am întâlnit o echipă mult superioară nouă, dar dacă am fi avut toţi jucătorii, sigur rezultatul ar fi fost mai strâns. Totuşi, sunt mulţumit de jocul prestat de băieţi, chiar dacă am pierdut la un asemenea scor”.

Alte amicale:

AS Oraviţa – Ripensia Primavera 2-3 (1-2)

Juventus Pişchia – Ripensia Primavera 1-8 (0-6)

Miercuri şi joi, trupa lui Cosmin Stan a disputat două amicale, primul, la Oraviţa, iar al doilea la Pişchia, reuşind două victorii. În primul meci, cele 3 goluri au fost marcate de Bogdan Uţă, Răzvan Legradi şi Radu Nicolae. Cele 8 goluri ale disputei de la Pişchia au fost înscrise de: Radu Nicolae şi Răzvan Legradi – ambii cu câte trei, Bogdan Uţă şi Roland Ritter.

Antrenorul Cosmin Stan a folosit în cele două meciuri următorii jucători: Ordog, Laver, Firuţ, Nicolae, Hozan, Nechifor, Lupulescu, Simian, Radu, Legradi, Uţă, Kiper, Stan Cătălin, Luca, Ritter, Orbulescu şi Păscăleanu jr.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi + = 9

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: