GALERIE FOTO. Moricz egalează de două ori după pauză și evită al șaptelea eșec la rând al Girocului

Alexandru Moricz a evitat cu nici 10 minute înaintea încheierii jocului de liga a IV-a disputat azi de la ora 11 în etapa a XV-a un al șaptelea eșec consecutiv al gazdei CS Unirea Giroc: 2-2 (0-0) cu Arsenal Flacăra Făget, care a întrerupt la rândul ei o serie de 3 înfrângeri.

Așadar un duel al suferinței în această antepenultimă rundă a turului, în care s-au întâlnit la Giroc două vecine de clasament avide de puncte, cu un plus pentru oaspeţi, care dețineau două avans faţă de gazdele lor, şi pe care le păstrează și în continuare.

Prima repriză a fost mai săracă în ocazii de poartă, cu câte o şansă pentru ambele combatante, prima, în minutul 22, când Mihali a şutat de la 20 de metri iar portarul Mateescu a respins în extremis, corner rămas fără rezultat, iar a doua, risipită de Ropot în minutul 44, când, singur de la 10 metri, a trimis pe lângă vinclu.

În mitanul secund, fazele de poartă s-au înmulţit iar golurile au început să vină. Oaspeţii, care la mijlocul săptămânii viitoare, în penultima etapă a anului, vor primi vizita liderului ASU Politehnica, au deschis scorul în minutul 50, prin marcatorul lor de regularitate Sergiu Ţofei, cu latul, din faţa porţii, la o minge pe jos de pe dreapta, primită de la Dumitrescu.

Bucuria vizitatorilor a fost însă de scurtă durată, patru minute mai târziu Alexandru Moricz, servit în adâncime de Constantin Cătău, la 16 metri, driblând doi fundaşi şi, de la 14 metri, şutând pe jos în dreapta, lângă bară: 1-1.

Ocaziile s-au înmulţit, gazdele au dominat, dar cei care au înscris au fost tot cei din Făget, prin Adrian Stănilă, în minutul 74. Antrenorul-jucător Orlando Trandu l-a introdus pe veteranul Florin Bătrânu, care a greşit de puţin ţinta un minut mai târziu, dar strădaniile amfitrionilor au fost răsplătite în cele din urmă, în minutul 82, când s-a restabilit egalitatea, prin reuşita lui Moricz, care a reușit ”dubla”.

*

CS Unirea Giroc: Mateescu – Dumitru, Trandu, Cocora, Marincu (min 75, Fl. Bătrânu), Bârsanu, Ropot, Moricz, Cătău, Olaru, Toader, (min 80, Coca).

Antrenor: Orlando Trandu.

Pe bancă: Ştirbu şi Duricu.

Arsenal Flacăra Făget: Sârbu – Magheţ (min 66, Brazovan), Căliman, Papuc, Benescu, Apostol (min 35, Stoica), Mihali, Stănilă, Ţofei, Pleşca (min 25, Dumitrescu), Gheban.

Antrenor: Adrian Brazovan.

Pe bancă: Manzur, Pamfiloiu şi Gruiescu.

Arbitri: Raul Ciev – Ciprian Pandia şi Roxana Malac. Observatori: Nicolae Pleşa şi Daniel Iovan.

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru + = 11

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: