GALERIE FOTO. Noua construcție a Șagului crește, rezultatele nu: Timișul – Pobeda Dudeștii Vechi 1-2 (1-1)

Un fotoreportaj de pe terenul-șantier din Șag, unde clădirea viitoarelor vestiare și numai a prins deja frumos contur. Doar rezultatele suferă și pe mai departe, conform cu cel din etapa a 24-a, de astăzi… Timișul Șag – Pobeda Dudeștii Vechi 1-2 (1-1)

După șapte etape scurse din retur, un bilanț negativ pentru echipa locală, Timișul, cu doar 6 goluri marcate și două puncte aduse de pe terenuri străine, 2-2 la CFR  și 1-1 la Belinț; în rest, înfrângeri pe linie, 1-3 cu Peciu Nou, 0-1 cu Sânnicolau Mare, 0-2 cu Becicherecu Mic, 1-4 la Giroda… Iar astăzi din nou înfrângere pe propriul teren, în fața celor de la Dudeștii Vechi.

Cu toate că meciul a fost unul bun, iar echipa gazdă și-a dorit mult, mult victoria, aceasta a ratat din situații favorabile și, contrar cursul jocului, Pobeda a reușit deschiderea scorului în minutul 20, în urma unei lovituri libere de la 25 de metri, executată cu măiestrie de Vasilcin: mingea a lovit stâlpul porții din dreapta sus și a intrat în plasă, 0-1.

Cu șase minute înainte de pauză, o fază trasă la indigo, finalizată de Marius Ciobanu, egalând la unu. În partea secundă jocul a fost spectaculos, cu ocazii mai clare ale gazdelor, cum s-a întâmplat și în minutul 51, când Matei nu a putut să-l învingă din 6 metri pe portarul Stoianov. Și în loc sa fie 2-1, vizitatorii au preluat conducerea în minutul 69 prin golul marcat de Gheorghe Rusu.

Iar în minutul 80 portarul Stoianov a ratat o lovitură de la 11 metri, Dubou respingînd mingea la șutul slab al omologului său dintre buturile adverse. Cu toate că gazdele au alergat după egalare, pe care o meritau, fluierul final al arbitrului Sorin Tarcea a consemnat a doua victorie consecutivă a bulgarilor în acest retur.

+

Timișul Șag: Dubou – Vicea, Cotofan, Cr. Situwe, L. Robota (min. 25, Ionuț), Foldi, Munteanu (min. 70, Miuța), Papadopol (min. 62, Costea; min. 67, Căprioru), Ciobanu, Damian, Matei.

Antrenor: Adrian Ianoșev.

Pe bancă: Prăjan, Sima, Indici.

Pobeda Dudeștii Vechi: Stoianov – Boboiciov, Vasilcin, Gabără, R. Mirciov, Kalapiș, Bratan, Rusu, Piloiu, Augustinov, Fibișan.

Antrenor: Petre Mirciov.

Pe bancă: Szofran, Blaga, Daju, Gh. Mirciov, Tranculov, Ciobanu.

Arbitri: Sorin Tarcea – Bogdan Gheorghioiu, Andrada Aloman. Observatori: Zaharie Ciev și Florian Mierea.

+

La cald…

Adrian Ianoșev: ”A fost un meci bun. După aspectul meciului nu meritam să pierdem, ne-am creat multe situații dar nu am reușit să finalizăm. Rezultatul nu reflectă ceea ce s-a întâmplat pe teren. Adversarii au avut șansă la marcarea celor două goluri”.

Petre Mirciov: ”Pentru noi returul a început în urmă cu o etapă. Am reușit două victorii consecutive și începem să arătăm ce am demonstrat în turul campionatului. Când ai un asemenea arbitraj, mă refer foarte corect, nu ai cum să pierzi. Felicit echipa pentru ardoarea și ambiția cu care a jucat. Le doresc celor de la Șag baftă, să reușească să se salveze de la retrogradare”. 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Exclusiv, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la GALERIE FOTO. Noua construcție a Șagului crește, rezultatele nu: Timișul – Pobeda Dudeștii Vechi 1-2 (1-1)

  1. lupu l spune:

    petre nu trebuia săi bateți pe șag bateț pe ăia mai tari atunci să te văd ianoșev se chinuie de unul singur trebuia să ai milă de el

  2. boldisvasile spune:

    pacat de fundasu dreapta de la sag,care se vede ca stie fotbal .In rest toti sunt de toata jena .

  3. petru spune:

    nici Bayern nu a avut azi mila de Hanover

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × sapte =

 


Alte articole legate de acest subiect: