GALERIE FOTO. Progresul Racoviţa – Lorena Giarmata Vii 5-0: Mircea Şchiopu, tripletă

Cei de la Lorena s-au prezentat duminică la 6 cu gânduri mari la Racoviţa, pentru a recupera punctele pierdute în tur, dar gazda Progresul i-a trimis acasă cu o caruţă de goluri: AS Progresul Racovița – Lorena Giarmata Vii 5-0 (2-0), în etapa a 24-a din Seria a III-a a „Judeţului”. Mai jos, şi cîteva imagini, din păcate şi cu o accidentare.

Gazdele, trăgînd în continuare la promovarea în Divizia D Timiş, au reușit deschiderea scorului în minutul 21, în urma unei centrări perfecte a lui Ignea, în fața porții, fructificată cu capul de Şchiopu. Avea să fie 2-0 puţin mai apoi, în minutul 28, în urma unei lovituri libere de la 20 de metri lateral, executată la firul ierbii de acelaşi Mircea Şchiopu. Atunci, mingea a fost respinsă de portarul Cozacu şi a ajuns în picioarele lui Horia Onae: desprindere. Până la pauză am mai consemnat grava accidentare a jucătorului Mirel Şerbănoiu, care a fost transportat de urgență la spital.

Dezastrul echipei vizitatoare s-a accentuat într-o parte secundă în care a încasat alte 3 goluri: în minutul 67, același Şchiopu a profitat de greșeala apărării adverse și a înscris din 6 metri; noul intrat Palade a ridicat scorul la 4-0 iar în ultimul minut de joc, cel mai bun de pe teren, Mircea Şchiopu, a finalizat cu capul centrarea lui Mărcuț.

*

Progresul Racovița: Sorin Sfetescu – Cătălin, Puiu, Mărcuț, Ignea, Fodor, Șerbănoiu (min. 46, Laczko), Onae Horia, Ciorei (min. 65, Marița), Șchiopu, Nanu (min. 75, Palade).

Antrenor: Arpad Laczko. Pe bancă: V. Sfetescu și Filip.

Lorena Giarmata Vii: Cozacu – Curea, Țigănaș (min. 55, Vană), Maghici, C. Bar (min. 80, Bugiu), V. Cândea, Militar, Dobra (min. 80, Lazăr), Inoveanu (min. 80, Popa), Stroe, Rădoi.

Antrenor: Baci Costel. Pe bancă: Mereu.

Arbitri: C. Botaș – P. Gașpar și Cr. Pleșa. Observatori: Z. Ciev și R. Malac.

Acest articol a fost publicat în Exclusiv, Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la GALERIE FOTO. Progresul Racoviţa – Lorena Giarmata Vii 5-0: Mircea Şchiopu, tripletă

  1. mos meget tinea cu poli spune:

    remetea bate racovita ,iar poli e campioana .hai la meci duminica ora 18 la ianova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua × = 63

 


Ultimele articole din categoria Exclusiv: