GALERIE FOTO. Rezerva Drăgoi nu dă lovitura finală pentru Valcani în fieful campioanei Cocoșul Orțișoara

Penultima etapă a Campionatului Județean Timiș, liga a V-a, a început ieri, jocul din fieful campioanei Seriei I demonstrînd că nu orice 0-0 este neapărat și slab. A fost Cocoşul Orţişoara – Voinţa Valcani 0-0, cele două încheind la egalitate, ca și în runda precedentă, cu o remarcă în plus pentru ambițioasa oaspete, care, venind de pe locul 7, dintr-un pachet de 5 echipe ocupînd pozițiile 4-8, la o distanță de două puncte, ar fi putut da lovitura și în minutul 90…

Așadar o plăcută surpriză a lăsat echipa din Valcani, care, cu puţin noroc, putea pleca cu toate cele trei puncte de pe terenul liderului. Chiar dacă au început bine, elevii pregătiţi de Lucian Belenceanu au trecut pe lângă deschiderea scorului în trei situaţii favorabile, în minutele 12, 18 şi 42, autori ai ratărilor fiind Topor, de două ori, şi Balint, care au greşit de puţin ţinta.

În schimb oaspeţii au atacat periculos prin Oboroceanu (min. 7 şi 25), care a fost la un pas de a deschide scorul, dar portarul Carlaonţ s-a opus de fiecare dată.

În partea secundă oaspeţii au văzut că se poate, după ce Cocoșul a mai ratat două situaţii clare de gol, prin Roman şi Topor. Totuşi, cea mai clară ocazie am consemnat-o în minutul 90, cînd Ioan Drăgoi, de la vizitatorii Voinței, din numai 4 metri, cu poarta goală, nu a reuşit să trimită cu latul în plasă, la o centrare a veteranului Dragoş Buicu.

Astfel, liderul Cocoșul a încheiat al doilea meci la egalitate în ultimele două etape.

Orţişoara: Carlaonţ Alin – Pop Sorin, Ivănescu Lucian, Traian Sorin (min. 55, Florin Valea), Ştefan Biru, Alexandru Moise (min. 55, Alin Poali), Mircea Colf, Cornel Vlad (min. 60, Adrian Roman), Alexandru Dudă, Claudiu Balint, Alexandru Topor.

Pe bancă: Constantin Ulmet, Cristian Resteman, Claudiu Ciceo şi Crişan Cătălin.

Antrenor: Lucian Belenceanu.

Valcani: Ioan Ciocani – Florin Bondor, Gavrilă Jicu, Andrei Răgălie, Cristian Bojan, Dragoş Buicu, Adrian Bar, Andrei Manoliu (min. 70, Ioan Drăgoi), Vasile Moşneag, Adelin Oboroceanu (min. 50, Laurenţiu Daju).

Pe bancă: Claudiu Meszaroş, Daniel Ienovan, Marin Gheorghiţă, Raul Rusneac, Andrei Maxim, Cosmin Bojan.

Antrenor: Daniel Vasilcin.

Arbitrii: P. Miculaiciuc, G. Goloşie, V. Boicu. Observatori: C. Miloşoni şi C. Bota.

La cald…

Lucian Belenceanu (antrenor Orţişoara): ”A fost un meci frumos, la care băieţii mei erau deja în vacanţă. Am ratat ocazii favorabile dar pot să spun că ambii portari au fost la înălţime”.

Aurel Marta (Valcani): ”Mi-a plăcut meciul, chiar puteam pleca cu trei puncte de la Orţişoara. Remarc brigada de arbitri, care a fost corectă. Le doresc baftă celor de la Cocoşul în liga a IV-a”.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la GALERIE FOTO. Rezerva Drăgoi nu dă lovitura finală pentru Valcani în fieful campioanei Cocoșul Orțișoara

  1. valy spune:

    bv ortisoara ati demonstrat prin rezultate k meritati sa promovati! Desi toti va cnta prohodul in iarna dupa plecarea lui Nichitean inpreuna cu cei 10 jucatori… bv voua

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 + = sase

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: