GALERIE FOTO. Ripensia – Hermannstadt 0-1

Anul trecut, într-o miercuri de 19 iulie, cu două săptămâni și jumătate înaintea începerii campionatului Ligii 2, nou-promovatele din eșalonul terț Ripensia și AFC Hermannstadt se întâlneau în Ciarda Roșie în returul unei ”duble” amicale estivale, tot sibienii câștigând cu același 3-1. Astăzi, la peste 9 luni, au dat piept în Timișoara și într-un meci oficial, jucat de la ora 17 în deschiderea etapei 30 din divizia secundă și câștigat de cei de pe Cibin cu 0-1 (0-0) prin capul lui Bogdan Rusu din minutul 70. Alte câteva aspecte și fotografii…

Tot anul trecut, dar pe vremea aceasta, în 21 aprilie 2017, AFC Hermannstadt se menținea în fruntea Seriei 5 din Liga 3 la 8 puncte avans cu un meci în plus jucat în fața Metalurgistului Cugir, cu șase runde rămase de disputat, sibienii încheind campania chiar cu 12 puncte înaintea celor din Alba vecină. 1-1 acasă pe 26 mai cu Sănătatea Servicii Publice Cluj, cei de pe Cibin având deja promovarea în buzunar. În aceeași zi, în Ciarda Roșie, Ripensia trecea cu 4-0 de CS Pandurii Lignitul II și își menținea cu un punct avans șefia seriei vestice, promovând la rândul ei în Liga 2. Timișorenii sprintau pe turnantă pe finele campaniei, după ce la ora aceasta în returul precedent tocmai reveneau pe podium, pe locul 3, printr-un 0-4 victorios la Cermei pe 22 aprilie, apropiindu-se la 3 puncte de liderul de-atunci, Național Sebiș, rămas cu unul avans în fața Industriei Galda, de care era întrecut cu 1-0.

Promovate în Liga 2, AFC Hermannstadt și Ripensia se întâlneau mai întâi în sâmbăta de 19 iulie, pe Cibin, într-un amical adjudecat de sibienii preluați de timișoreanul Alexandru Pelici, 3-1 (2-0) prin golurile marcate de Radu Necşulescu, Bogdan Rusu şi Radu Crişan, respectiv Andrei Dumiter în minutul 73.

Atunci au jucat formaţiile:

AFC Hermannstadt: Căbuz – Tătar, Crişan, Stoica, Bratu, Pamfile, Dumitru, Necşulescu, Neacşa, Rusu, Manea şi Cârstean. Au mai intrat: Ştefan Blănaru, Străulea, Pârvulescu, Bratu, Lupu şi Piko.

Ripensia: Ignat – Popa, Hecsko, Vlădia, Popescu, Ungureanu, Mânecan, Zaluschi, Toma, Mediop, Matiş. Iar în repriza secundă antrenorii Remus Steop şi Orlando Trandu foloseau o nouă garnitură: Rădulescu – Luca, Ovidiu Semeniuc, Horcea, Apro, Marius Semeniuc, Bobină, Stoi, Nanu, Dumiter şi Golda.

Peste 4 zile, în amicalul retur din Ciarda Roșie, Remus Steop începea cu Rădulescu (min. 46, Gakos; min. 75, Ignat) – Popa, Hecsko, Vlădia, Apro – Dumiter, Mânecan, Stoi, Nanu (min. 39, Toma), Mediop, Matiş, după care, în repriza a doua, apela în câmp la Luca, Vasiliu, Horcea, Popescu, Ungureanu, Zaluschi, Bobină, Toma, Golda şi Olărescu (min. 65, Semeniuc).

Sibienii abordau atunci deplasarea cu Moldovan – Străulea, Crişan, Pîrvulescu, Tătar, Petrescu, Dîlbea, Dumitriu, Lupu, Rusu și Blănaru, după care, pe parcursul reprizei a doua, antrenorul Alexandru Pelici mai folosea următorii jucători: Căbuz, Monea, Bratu, Stoica, Pamfile, Piko, Necşulescu, Neacşa, Pop, Cîrstean şi Neagu.

Florin Nanu deschidea atunci scorul în minutul 16 dintr-un penalty acordat pentru faultarea lui Mediop în careu iar Tătar egala în minutul 45 dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, oaspeții înscriind cu capul în urma unor cornere în minutele 59 și 79 prin Stoica și Crișan, după ce Neacșa rata în minutul 77 o lovitură de la 11 metri.

În tur, în campionat, la Sibiu, a fost 2-0. Astăzi, 0-1. Fotografiile…

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt + 5 =

 


Alte articole legate de acest subiect: