GALERIE FOTO. Ripensia Timişoara – Belinţ 3-2, de la 0-2, în semifinala timişeană a Cupei României

Imagini din ploioasa semifinală a fazei judeţene Timiş în Cupa României, FC Ripensia 1928 Timişoara – AC Bega Belinţ 3-2 (2-2), de pe stadionul Electrica. Relansata în Campionatul Municipal Timişoara s-a calificat în finala din 24 aprilie în dauna nou-promovatei în D Timiş.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Municipiu, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la GALERIE FOTO. Ripensia Timişoara – Belinţ 3-2, de la 0-2, în semifinala timişeană a Cupei României

 1. Roșu spune:

  forța SPORTIM încă o dată ați demonstrat că sunteți peste toți ășta sunt niște fraieri ăia gen ionelule și leană, continuați tot așa.

 2. dorin spune:

  am fost la meci a fost superb RIPENSIA este o forță ați relatat frumos tot ce a fost bravo cu foto mai rar pe un siteu felicitărim.

 3. cosmin spune:

  forța solventul veniți și la noi când jucîm cu gătaia vrem să-i batem

 4. ionelule spune:

  haha rosule,ce te roade pe tine.daca cred ca fraier esti tu,fiindca scri ca un bou aici,eu,sau noi care am scris atunci sau cand am scris,am facut-o doar pt ca nu a fost relatat corect ce s-a intamplat si daca tu nu ai fost la niciunul din meciurile respective,nu stiu de ce te-ai bagat in seama ca si chilotu in c…sa vb acum.eu daca nu am fost la meci,sau nu stiu despre ce se vb in articol,nu imi permit sa vb,asa ca ciocu mic si pasu mare ca poate prinzi si tu primul 11….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × doi =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: