GALERIE FOTO: set în derby, în inferioritate numerică… ASU Politehnica Timişoara – ACS Dumbrăviţa 6-2 (1-1)

Al treilea derby al sezonului, programat în etapa a VI-a a Diviziei D Timiș, s-a încheiat din nou cu bine pentru alb-violeţii lui Paul Codrea, care au trecut din nou în fruntea clasamentului, învingând cu 6-2 fostul lider, în prezenţa a peste 1.000 de spectatori.

Oaspeţii au reuşit deschiderea scorului în minutul 19 al jocului disputat la ora 17 pe arena ”Știința”, prin Ionuţ Alexandru, cu un şut pe jos de la 12 metri. După doar două minute, Ionaş a fost la un pas de egalare dar bara transversală s-a opus la şutul acestuia de la 18 metri.

Totuşi, în minutul 31 aveam să asistăm la restabilirea egalităţii, autorul golului fiind Gavriluţă.

După pauză, în minutul 48, centrarea lui Popoviciu din lovitură liberă de la 20 de metri, l-a găsit demarcat pe Gălan, care a înscris cu latul de la 6 metri. Din nou egalitate în minutul 51, Kovacs, cu capul, din 6 metri: 2-2.

În minutul 53 timişorenii au primit o lovitură, Gavriluţă fiind eliminat corect de arbitrul Botaş. Treziţi la realitate, poliştii zburdă pe teren şi, în decurs de 25 de minute, reuşesc patru goluri, unul mai frumos ca altul, împinşi de la spate de frumoasa galerie ”Ultra Viola”.

Centrarea lui Taub, în minutul 58, a fost fructificată cu capul de Iorgovan, 3-2, Ghinescu a scăpat apoi singur spre poartă, driblând doi adversari, pasând în faţa porţii iar Iorgovan bisând, în minutul 71: 4-2.

Apoi, acelaşi Ghinescu a trecut foarte uşor de câţiva adversari, şutând pe poartă iar balonul fiind respins până la Vucea, care a înscris din apropiere, în minutul 82. Acelaşi Vucea a prins un şut de la 17 metri la colţul lung, 6-2 în prelungiri, în minutul 92. Oaspeţii puteau să mai înscrie în minutul 83, dar Bungău a trimis în transversală…

ASU Politehnica își conservă punctajul maxim, pe când ACS Dumbrăvița nu: xset la doi.

*

La cald…

Paul Codrea: ”A fost un meci cu adevărat derby iar scânteia care i-a aprins pe băieţi a fost eliminarea din minutul 53, când s-au trezit la realitate şi i-a pus în gardă. Diferenţa este prea mare, este bine să joci în zece… Glumesc… Felicit băieţii pentru randamentul şi efortul depus, jucând mai bine de 35 minute cu un om în minus. Sunt bucuros că am reuşit 3 victorii preţioase cu 3 echipe de top: Ghiroda, Ripensia şi Dumbrăviţa”.

Florin Macavei: ”La scorul acesta nu am nimic de spus, cartonaşul roşu ne-a făcut mult rău, au jucat mai bine în 10. Jucătorii mei nu au reuşit să profite de omul în plus, iar fotbalul ne-a pedepsit prin prestaţia elevilor mei”.

*

ASU Politehnica: Burtic – Feraru, Gavriluţă, Gălan, Taub, Popoviciu (min. 87, D. Codrea), Naidin, Ilie (min. 53, Obrejan), Ionaş (min. 28, Vucea), Iorgovan (min. 78, Tulcan), Ghinescu.

Antrenor: Paul Codrea.

Pe bancă: Rogojină, Maranescu, Filimon.

Dumbrăviţa: Mikloş jr. – Şofronea (min. 59, Bălan), Opriş, Kovacs, Giurgiu, Ştreangă, Stoica, Mihălceanu, Demian, Bungău (min. 87, Cozma), Ionuţ (min. 81, Şurpanu). Antrenor: Florin Macavei.

Pe bancă: Miklos – Puiu, Andrei Mura, Ionuţ Mura.

Arbitri: Cătălin Botaş, Alin Botaş, Horaţiu Lotreanu. Observatori: Nicolae Grigorescu şi Adrian Tal.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu × 3 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: