GALERIE FOTO. Unirea Giroc – ASU Politehnica 0-3 (0-1). Reacţii la cald…

Imagini de la primul joc al etapei a X-a în Divizia D Timiş, CS Unirea Giroc – ASU Politehnica Timişoara, disputat de la ora 17 şi încheiat cu 0-3 (0-1), prin reuşitele lui Ilie, Făgeţan şi Ardelean, precum şi declaraţii ale antrenorilor oponentelor.

Reacţii la cald…

Orlando Trandu (antrenor jucător CS Unirea Giroc): „Un meci în care am încercat să ţinem ritmul cu cei de la Poli. Deşi am avut momente în care am ţinut pasul, cred că meritam un gol pe lângă ocaziile pe care le-am creat. Victoria este meritată, dar totuşi cred că scorul este prea sever. Este o diferenţă destul de mare între cele două echipe, noi încercăm să ne maturizăm şi să ne îmbunătăţim jocul pentru meciurile care au mai rămas. Scopul nostru este să fim mai buni decât cele patru echipe care vor retrograda. Poliştilor le doresc succes în continuare!”

Paul Codrea (antrenor ASU Politehnica Timişoara): „Meci bunicel pentru o echipă care s-a apărat bine, ne-a fost destul de greu să reuşim deschiderea scorului. Adversarii noştri de azi au fost destul de incomozi. Este o echipă tânără, în construcţie. Ce au putut, aia au făcut. Mulţumesc galeriei, care din nou şi-a făcut datoria!”

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Poli Timişoara, Timişene și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru × = 20

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: