GALERIE FOTO. Vântură o desprinde pe nou-promovata în ”D Timiș” Voința Mașloc: 3-0 (2-0) cu Făget

Voința Mașloc și-a conservat debutul perfect în Divizia D Timiș printr-o a doua victorie la zero, repurtată de această dată în fieful său de circumstanță, stadionul CFR Timișoara, sâmbătă de la ora 11, 3-0 (2-0) cu Arsenal Flacăra Făget, împotriva căreia ex-juniorul lui FC Timișoara, Iulian Vântură, a reușit o ”dublă” în prima parte.

Alexandru Rupa, antrenor al învingătorilor, s-a declarat mulțumit de atitudinea elevilor săi, admițând că ”suntem bucuroși de victorie. 6 puncte și fără gol primit după două meciuri! Suntem disciplinați și ne vedem de treabă iar succesele apar, chiar dacă ne vom lupta cu granzii din liga a patra”.

”Vântură s-a integrat în lotul nostru și mă încântă. De fapt toți jucătorii au pus umărul la cele două succese obținute. Sperăm să avem continuitate mai departe și să nu ne culcăm pe o ureche. Urmează două meciuri grele, în deplasare la Peciu și acasă cu Ghiroda”, a adăugat Rupa.

Adrian Brazovan, antrenorul-jucător al Făgetului, ne-a spus că ”nu mai avem același joc din campionatul precedent. Luăm goluri foarte ușoare, jucătorii mei încă se află în vacanță după două sărbători dar asta nu scuză înfrângerile. Trebuie din mers să ne obținem forma de anul trecut. Mașlocul e o echipă bună, cu jucători având experiență din ligile superioare. Sperăm să obținem maximum din cele două jocuri ce urmează acasă”.

Voința a deschis scorul rapid, deja în minutul 9, când Vântură a marcat sec pe jos, în urma degajării portarului Amarinei, de cel puțin 60 de metri. O fază mai rar întâlnită dar înnodată la perfecțiune de goal-keeper și marcator. 

Același Iulian Vântură avea să dubleze avantajul gazdelor cu un șut din careul de 16 metri, în vinclul porții, în minutul 33: 2-0. Abia pe final avea să se mai modifice însă tabela de marcaj, când rezerva Mariș a punctat în minutul 86, scăpat singur pe contraatac. După care învinșii au rămas în 10 oameni, Benescu văzând cartonașul roșu pentru un fault din postură de ultim apărător.

*

Voința Mașloc: Amarinei – Gabără (85, Hrițcan), Matei, Mureșan, Pană, Glodean, Berceanu, Cosur (56, Vereșteanu), David, Vîntură (69, Mariș), Ardelean (75, Coca).

Pe bancă: Buzar – Popa, Janai.

Arsenal Flacăra Făget: Sîrbu – Neagu, Stănilă, Căliman, Papuc (46, Lăzău), Țofei, Apostol (46, Magheț), Benescu, Brazovan (87, Pamfiloiu), Jivan, Nastor (46, Ursulescu).

Pe bancă: Manzur – Oprea, Dragomir.

Arbitri: Raul Ciev – Bogdan Gheorghioiu, Raul Ghiciulescu.

Clic pe imagini pentru mărirea pozei.

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − patru =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: