Gavra, 3 goluri în Ripensia – CSU UVT 10-1 (3-0) pe ”Dan Păltinișanu”

Aflată în cea de-a doua săptămână de antrenamente ale pregătirilor estivale, demarate marțea trecută, secund-divizionara Ripensia a jucat un meci de verificare pe arena ”Dan Păltinișanu” cu divizionara ”D” care-i poartă echipamentul, CSU UVT, finalistă a fazei județene Timiș în Cupa României. A rezultat un scor fluviu pe un gazon ”ars”, 10-1 (3-0), de exemplu Cristian Gavra contribuind cu 3 goluri iar Piftor și Ene cu câte două, în vreme ce Matiș a înscris în contul învinșilor.

Galben-roșii au început amicalul cu Dobre – Zamfirescu, Țieranu, Fridrich, Gladun – Stoi, Mogoș (în sezonul trecut la Corvinul) – Târșă (în sezonul trecut la ieșeni și Vedița Colonești), Mihart, Piftor – Matiș, iar în repriza a doua au continuat cu Rus – Sturzu, Târșă, Lalić, Fridrich – Călin, Vidrăsan, Ene – Vasluian, Gavra, Petruș, în condițiile în care Matiș a trecut din partea secundă în unsprezecele ”universitarilor”. 

De fapt, ripensiștii au efectuat două prime modificări deja după o jumătate de oră, la scorul de 2-0, când juniorul Petruș a intrat în locul lui Mihart. iar Rus în poartă în locul lui Dobre.

Piftor marca primele goluri, mai întâi în minutul 6 cu un șut de la marginea careului mic, apoi în minutul 19, din careu: 2-0. Iar scorul pauzei era stabilit de Mogoș în minutul 37, din careul mic: 3-0.

Un gol și mai rapid al secund-divizionarilor în primele faze ale reprizei a II-a, cu transversala, înscris de Cristian Gavra în minutul 48, cu un șut de la 15 metri. Replica, oferită tot de un… ripensist, dar în partea secundă în efectivul lui CSU UVT, și anume Matiș, 4-1 în minutul 52. 

Urmau alte schimbări, în locul lui Rus intrând Toroc (Dudeștii Vechi), iar Butnărașu în locul lui Tàrșă din minutul 57 și Mitrov în locul lui Petruș din minutul 62.

Diferența avea să se tripleze în ultimele 25 de minute, Gavra înscriind pentru 5-1 din careul mare după o fază creată de Mitrov, iar Morariu, îintrat în locul lui Fridrich din minutul 65, cu o execuție superbă de la 20 de metri în minutul 72.

Gavra a înscris din nou și cu un șut de la 22 de metri în minutul 76, iar Ene a marcat din careu după o pasă a aceluiași Gavra în minutul 81, Călin punctând din 11 metri în minutul 87 iar Ene din nou și la potou, cu un lob: 10-1.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× sase = 42

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: