Gazdele ratează la start de pe punctul cu var, Trandu deschide scorul, Unirea egalează pe final: 1-1 (0-0) cu Avântul Periam

CS Unirea nu s-a impus la Sânnicolau Mare nici în cea de-a doua apariție acasă din noul campionat al Diviziei D Timiș, după remiza albă cu AS Seceani, din runda inaugurală, dar și eșecul la limită la Tomnatic, survenind încă un rezultat de egalitate pe arena ”Gheorghe Biaș”, dar cu goluri, în compania unor vizitatori care după ce au remizat alb în propriul fief cu Unirea Tomnatic au învins cu 1-3 la AS FC Bazoșu Vechi. Patru puncte din deplasare așadar pentru oaspeții încă neînvinși: Unirea Sânnicolau Mare – Avântul Periam 1-1 (0-0).

Chiar din primul minut de joc al partidei din ziua inaugurală a etapei a III-a în liga a patra timișeană gazdele au beneficiat de o lovitură de la 11 metri , acordată de arbitrul Eugen Gheorgheoiu pentru un henţ în careu comis de Mânecan, însă execuția de pe punctul cu var nu a fost fructificată de Daniel Galea, care a nimerit transversala. Altul ar fi fost poate cursul jocului în cazul unui 1-0 încă după primul minut…

Așa însă, în primele minute ale mitanului secund cei care au înscris au fost oaspeţii din Periam, care au deschis scorul la o incursiune pe flancul drept a lui Victor Toma, la centrarea în careu conectându-se la 14 metri Răzvan Trandu, autor al unui șut pe jos în minutul 53: 0-1.

Din minutul 66 oaspeţii au rămas în 10 jucători, Victor Toma fiind eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene după un fault inutil asupra lui Cărpinişan. Iar CS Unirea a reuşit egalarea cu patru minute înainte de final, când a beneficiat de o lovitură liberă din afara careului de 16 metri, Oancia centrând iar Tiberiu Şimon înscriind cu capul: 1-1.

*

Flavius Sitaru (preşedinte Unirea): ”Sunt foarte mulţumit de jocul echipei, dar din nou fazele la finalizare au lăsat de dorit. Băieţii şi-au dorit un rezultat mai bun, pe care astăzi îl meritau, însă am ratat şi un 11 metri. Încet, încet intrăm în ritm şi vor veni şi victoriile!”

Marius Stanache (antrenor Avântul Periam): ”Sunt foarte mulţumit de rezultat, oricare dintre echipe putea câştiga acest meci. Obiectivul nostru este să facem o echipă frumoasă şi bună. În schimb gazdele au jucători foarte buni, aleargă mult, şi eu cred că este singura echipă din liga a patra care face antrenamente regulate. Nu ştiu cine îi poate bate acasă! Repet, chiar sunt mulţumit de rezultat după aspectul jocului. Despre arbitraj nu am ce să-i reproşez lui Gheorgheoiu”.

Au jucat următoarele formaţii…

Unirea: Marius Sitaru – Crişan, Uzun, Dima, Galea, Pînzaru, Florescu, Bizău, Oancia, Cărpinişan, Cozma.

Antrenor Nicolae Căprărescu.

Au mai jucat: Wilheim, Şimon, Costea şi Manoliu.

Pe bancă: Jivici şi Blaga.

Avântul Periam: Ulmet – Marius Filip, Artimon, Bobu, Cioica, Totoreanu, Mânecan, Ologu, Mihalache, Toma, Trandu.

Antrenor Marius Stanache.

Au mai jucat: Costândana, Steop, Olteanu şi Radu.

Pe bancă: Holca, Mirodone şi Ciobănică.

Au arbitrat: Eugen Gheorgheoiu – Andrei Martinovici şi Patricia Samsudean. Observator de arbitri Dan Gabriel iar delegat de joc Gheorghe Medişanu.

Etapa a III-a în ”D” Timiș continuă astăzi și duminică.

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + = treisprezece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: