Gazdele și oaspeții, victorii împărțite. Continuarea etapei a XXII-a în liga a patra: rezultate, marcatori + FOTO

Zi de sâmbătă cu un bilanț echilibrat în continuarea celei de-a cincea runde din returul Diviziei D Timiș, succesele în deplasare la zero fiind semnate la matineu iar cele pe teren propriu, la orele după-amiezii. Etapa a XXII-a se încheie duminică…  

Cel mai clar triumf al liderului cu procentaj maxim de puncte în sezonul de primăvară… AS Seceani – ACS Fortuna Becicherecu Mic 0-6 (0-4).

Cele şase goluri pentru trupa lui Vasile Luţă au fost marcate de: Zoran Radu (min. 15, 88 – din lovitură de la 11 metri), Marius Toma (min. 22), Deian Pecarov (min. 35, 40) şi Ifeany Anagor (min. 60).

Trupa lui Adrian Bungău nu a putut face faţă liderului, desprins până la pauză cu un avantaj de patru goluri, gazdele suferind astfel a treia înfrângere acasă în retur, a doua consecutivă la zero. Fruntașa s-a mobilizat și de această dată ca la carte şi a demonstrat că merită pe deplin locul pe care îl ocupă în clasament. Marius Toma a semnat primul gol, fiind vorba și despre întâia ”dublă” reuşită a lui Deian Pecarov.

Gazdele s-au aliniat fără Marco Giurasevici, suspendat pentru 3 etape şi amendat cu 200 de lei în urma cartonaşului roşu primit în etapa trecută la Parţa, pentru o intrare dură asupra unui adversar, astfel încât a privit meciul de pe margine. Și antrenorul vizitatorilor, Vasile Luţă, a privit partida din mica lojă de la Seceani, fiind şi el suspendat două etape, în plus amendat cu 200 de lei, sancţiune primită dat fiind că a aruncat o minge în teren pentru a da curs jocului, pentru cât mai grabnica sa reluare.

În tur a fost mai greu pentru lider, care câştiga numai cu 1-0, şi acel gol fiind marcat abia în prelungiri (minutul 90+2), de Brian Filimon.

Meci uşor şi fără probleme în schimb pentru Cătălin Botaş, ajutat la cele două linii de Marius Cioară şi Roxana Cismaş Malac. Observator de arbitri Cornel Făniţă, iar delegat de joc a fost Claudiu Păsculescu.

Câteva fotografii de la Seceani, mai jos…

În cealaltă întâlnire desfășurată sâmbătă de la 11, tot un succes la zero în deplasare. Voința, din înfrângere în înfrângere, acasă două fără gol înscris, nou-promovata din Dudeștii Noi și în continuare fără gol încasat în 5 runde din retur, legând 4 triumfuri la zero, dintre care trei cu un gol marcat… ACS Voinţa Maşloc – CSC Dudeştii Noi  0-1 (0-0)

Antrenorul Adrian Şeţu a avut mari probleme în alcătuirea lotului de jucători, cu numai 12 sportivi înscrişi pe raportul de arbitraj, iar astfel greu ar fi putut contura depășirea celor din Dudeştii Noi. Daniel Gabără a fost accidentat iar Robert Hriţcan suspendat pentru cartonaşul roşu din etapa trecută, pe margine o rundă. Iar în meciul de astăzi, la numai 16 minute de la reluarea sa, s-a accidentat şi Ovidiu Glodean, fiind înlocuit cu tânărul de 17 ani Daniel Iulian Iovănescu.

În finalul partidei, gazdele au cedat prin golul marcat de Sebastian Lobonea în minutul 80, ajuns astfel la ”cota” de 12 goluri marcate în acest campionat. În tur, tot trupa lui Valentin Miculescu a câştigat, cu 2-1.

Arbitri: Daniel Vărzan – Bogdan Gheorgheoiu şi Gabriel Drăguţ. Observator de arbitri Dan Gabriel, iar delegat de joc a fost Romeo Malac.

După-amiază, o remiză cu multe goluri… La a treia încercare acasă în retur, ASO a stopat seria celor tot atâtea înfrângeri în 2019, smulgând primul punct în sezonul de primăvară. Cocoșul a bifat al doilea 3-3 la rând dar și a doua ieșire fără înfrângere: ASO Deta – Cocoşul Orţişoara 3-3 (0-1).

Cele șase goluri au fost marcate de Flavius Minea (min. 50), Raul Duţu (min. 54) şi Petru Râmneanţu (58), respectiv Raul Gălăţanu (min. 8 și 80) precum și Răzvan Solomon (min. 90). Oaspeții au condus la pauză iar în ultimele zece minute au revenit prin a înscrie de două ori, după ce în nici zece minute din primul sfert de oră al reprizei a II-a amfitrionii au marcat de 3 ori. 

La acest joc, antrenorii Florin Albu şi Gheorghe Chimiuc nu i-au putut folosi pe Alin Crişanov respectiv Giovani Dreghin, aceștia fiind suspendaţi pentru trei etape şi amendați cu 200 de lei în urma cartonaşului roşu primit în etapa trecută.

Arbitrul Raul Ciev a eliminat patru jucători, unul de la gazde şi trei de la oaspeţi: Mircea Casian (min. 54), Ioan Arghilean (min. 65) şi Daniel Motreanu (min. 84), respectiv Raul Duţu (min. 84), ultimii doi, pentru că s-au scuipat reciproc, iar primii doi, pentru faulturi în calitate de ultimi apărători.

Arbitri: Raul Ciev – Andrei Martinovici şi Claudiu Boici. Observator de arbitri Daniel Ionescu, iar delegat de joc Paia Pecarov.

Al treilea succes la zero al Avântului în retur, eșec al ”bulgarilor” după 3 victorii la rând… CS Avântul Periam – CS Pobeda Star Bîşnov 2-0 (1-0).

Victorie pentru trupa lui Marius Stanache prin cele două goluri marcate de Roberto Artimon (min. 38, din lovitură de la 11 metri) şi Răzvan Trandu (min. 75).

Arbitri: Florin Brădău – Alexandru Gherman şi Daniel Paşca. Observator de arbitri Marcel Boboc, iar delegat de joc Ionel Bolog.

Tot de la ora 17, o altă victorie a gazdelor la două goluri diferență. Unirea a câștigat al doilea meci consecutiv acasă, nou-promovata din Parța a pierdut și pentru a treia oară în 2019 la două goluri handicap… Unirea Tomnatic – Flacăra Parţa 3-1 (1-1): Raul Oros (min. 5), Valentin Grigore (min. 82) şi Alex Apostol (min. 90+3), respectiv Bogdan Andriucă (min. 19).

Au arbitrat: Daniel Neagoe – Bogdan Chiorpec şi Ioan Olariu. Observator de arbitri Cornel Avram, iar delegat de joc Traian Dejeu. Pronostic: 1.

Rezultatele și clasamentul actualizat, pe coloana datelor tehnice. Iar etapa continuă…

Fotografii de la Seceani, realizate de Cosmin Poenar…

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 + = zece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: