Gazdele și oaspeții, victorii împărțite în ”Daciada Covrig-1984 pe Repede Înainte”

Sâmbăta Mare a adus o nouă testare în ”Daciada Covrig-1984 pe Repede Înainte”, deja cea de-a șasea din totalul celor nouă, la două săptămâni și o zi de la start dar și cu exact o săptămână înaintea finishului, căci zilele viitoare vor programa cel mai intens tur de forță, cu testări marți, joi și sâmbătă. În vremuri când Divizia D Timiș era cât de cât respectată și oamenii nu erau cârpe să se lase prostiți în a se alinia condiționat oricăror absurdități ale unor impostori puși la butoanele politicilor sociale, etapa de Paști nu mai aștepta ziua de sâmbătă ci se derula din cursul săptămânii, dar poate că anul ăsta s-a nimerit la țanc, de 1 Mai ”Muncitoresc”, căci și-așa reînvie tăios salvatoarele orizonturi roșii. Că vor fi și odioase, aia-i altă problemă, dar bine că-s salvatoare. S-a muncit într-adevăr ceva să emane o asemenea schemă de testare.

La a șasea strigare sâmbătă la matineu, iar nici de această dată nu au lipsit surprizele, Phoenix Buziaş semnând o victorie la Sânnicolau Mare iar CS Comloşu Mare confirmând din nou: nu a dezamăgit nici în Sâmbăta Mare. Cât despre liderul Pobeda, tot cu maxim de puncte și desprins și mai mult în frunte după o victorie în Timișoara, pregătindu-se acum de primirea ocupantei locului secund, într-un meci care ar putea contura decisiv încă de marți reprezentanta Timișului la barajele de promovare în Liga 3.

Dar iată rezultatele si marcatorii celei de-a șasea testări unse și puse pe roate în stil pompieristic de AJF Timiș, înregistrându-se câte două victorii acasă respectiv în deplasare…

CS Unirea Sânnicolau Mare – CS Phoenix Buziaş 1-3 (0-2).

Au marcat: Bogdan Moroşan (min. 70), respectiv pentru învingători Mădălin Stancu (min. 16 din lovitură de la 11 metri), Alexandru Birău (min. 30) şi Dan Şandru (min. 80).

Din minutul 24, gazdele au rămas în 10 jucători, Bogdan Piloiu fiind eliminat pentru fault de ultim apărător.

CSU Universitatea de Vest din Timişoara – ACS Pobeda Star Bişnov 0-1 (0-1).

Unicul gol al meciului a fost marcat de antrenorul-jucător Daniel Vasilcin din lovitură de la 11 metri în minutul 39, acordată pentru un fault în careu. Cu acest succes, bulgarii sunt și mai aproape de barajul pentru promovare în liga a III-a. Dar mai au trei meciuri de jucat…

După ce în etapa trecută a fost la Dudeştii Vechi, preşedintele AJF Timiş a fost astăzi în Ciarda Roșie, pe lângă obsevatorul de arbitri Ciprian Trancă.

Cât despre victoriile gazdelor, semnate de foști lideri în 2019 și la început de 2020 în Campionatul Județean Timiș, liga a V-a.

CS Comloşu Mare – CSC Dudeştii Noi 2-0 (2-0).

Cele două goluri au fost marcate de Şerban Crişan (min. 32) şi Andrei Firan (min. 59). Oaspeţii au efectuat deplasarea cu numai 11 jucători.

AS Avântul Topolovăţu Mare – CS Timişul Şag 2-1 (1-0) 

Prima victorie pentru echipa gazdă, prin golurile marcate de Iulian David (min. 37) şi portarul Cosmin Amarinei (min. 59, din lovitură de la 11 metri), la 2-0 replicând Armin Şultz (min. 70, din lovitură de la 11 metri). Oaspeţii au și ratat o lovitură de pedeapsă în minutul 63, la 2-0, prin Gheorghe Sabău.

Iar echipa CSC Peciu Nou a stat.

Lider cu 15 puncte și golaveraj 8-1 este Pobeda Star Bişnov, urmat de CS Comloşu Mare cu 12 puncte, iar pe locurile 3-4 CSC Peciu Nou şi CS Unirea Sânnicolau Mare, cu 10 puncte, despărţite de golaveraj, CSU UVT și Phoenix Buziaș având câte 7 puncte.

A șasea testare se va derula marţi 4 mai de la ora 18, după următorul program: CSC Dudeştii Noi – Topolovăţu Mare, Pobeda Star Bişnov – Comloşu Mare, Phoenix Buziaş – CSU Universitatea de Vest din Timişoara și CSC Peciu Nou – Unirea Sânnicolau Mare. Echipa Timişul Şag, antepenultima clasată și deja complet ieșită din orice calcule de baraj, va sta.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + doi =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: