Genocid și crime împotriva umanității prin așa-zisa ”vaccinare”, Buzărin o ține în gesepe cu ”ignoranța” lui Kimmich. Zău? Morbida presă pro-”vaccinare” și isterică despre așa-zisul ”virus” este într-atât de plină de sânge pe mâini încât deja a și decedat spiritual pe vecie. ”Cu oricine vorbesc despre aceste probleme cardiace suferite de fotbaliști (care, îngrijorător, par a se întâmpla cu tot mai mare regularitate), se întreabă dacă nu cumva sunt legate de vaccinurile covid.” Normal. Și ba bine că nu. “În cei 19 ani ai mei ca fotbalist profesionist, apoi peste 20 în care am urmărit și comentat fenomenul, n-am văzut niciodată măcar UN SINGUR CAZ de colaps al unui jucător”

În condițiile în care așa-zisul ”virus” a fost cal troian și totodată ”sperietoare” la adresa dezinformaților, ca pretext pentru așa-zisa ”vaccinare”, având drept scopuri principale dezumanizarea prin sintetizare dar și depopularea prin genocid și crime împotriva umanității – toate acestea pe drumul spre transhumanism și mai departe, ceea ce comite de 12 luni sistematic și repetitiv presa prostituată a ”sistemului” – prin a forța fățiș sau subtil nota ”narațiunii oficiale” a promovării așa-zisei ”vaccinări” în absența oricărui consimțământ informat – nu ține de nimic altceva decât de complicitate la genocid și crime împotriva umanității.

Cu zecile de mii sunt deja decesele post-”vaccinare” strict doar în Uniunea Europeană, Regatul Unit și SUA, și strict doar conform bazelor de date oficiale operate în aceste zone, și anume EudraVigilance, MHRA și VAERS, ale căror înregistrări semnalează deja și reacții adverse de vătămare cu milioanele, iar toate acestea strict și numai în condițiile statistic istorice în care raportările efectuate în general de către populație se limitează la 1%-10% din totalul cazurilor ivite în realitate, de vătămare sau chiar deces, dar fie și așa prostituata de serviciu a ”sistemului” de pe Dâmbovița, mass-media cea plină de lachei spălați pe creier și absolut inconștienți în iresponsabilitatea lor, exersată pe fondul lipsei de cunoaștere, o ține într-una și în varii forme cu inflamarea spiritelor despre așa-zisul ”virus” și înclinațiile morbide pro-”vaccinare”.

Cu o inconștiență, ignoranță, iresponsabilitate și lipsă de conștiință spirituală care le-au umplut deja mâinile de sânge și le-au atras decesul spiritual pe vecie prin a se face părtași sub forma alimentării nejustificate a temerilor populației vizavi de așa-zisul ”virus” și a promovării așa-zisei ”campanii” de așa-zisă ”vaccinare”, complicitate la actualul genocid și la crime împotriva umanității, destui ignoranți din presa sportivă dar și din sfera lumii arenelor s-au alăturat odioasei propagande a prostituatei de serviciu a ”sistemului”, mass-media – un ”virus” în sine prin ai săi necitiți de nimic, aberând la nesfârșit cu absurdități contrarii oricăror realități științifico-medicale, sanitare sau din cercetare, pentru a nu mai pomeni despre caracterul nelegitim al farselor ”pLandemiei”, de la A – botnițe și așa-zisele ”teste”, până la Z – așa-zisa ”vaccinare”.

Mai nimeni din acest morbid cerc al propăvăduitorilor mediatici carpatini ai așa-zisei ”vaccinări”, de fapt o sintetizare genetică în cel mai bun caz de moment, înfiptă pe gâtul populației sub forma unor reclame publicitare de plasare de produs comercial în scop de profit economico-financiar, și nici vorbă măcar de consimțământul informat al cetățeanului, nu a respectat câtuși de puțin deontologia jurnalistică prin a lansa întrebări pertinente vizavi de valul din 2021 al deceselor unor tineri performeri clinic sănătoși și declarați apți pentru sportul competițional la vârf, vizavi de valul vătămărilor sau problemelor medicale cu care s-au confruntat în acest an alți performeri scăpați cu viață dar alegându-se măcar cu o sperietură, dacă nu mult mai rău, de la danezul Eriksen – retras în consecință din activitate, și până la Aguero, Traore, Fleck sau Lindelof ori Zielinski – ultime cazuri din weekend, ci au continuat s-o țină pe pilot automat și orbește cu retorica așa-zisei ”vaccinări”. Cu acul până în pânzele albe… Oare cât de iresponsabil dar și malefic să fii, încât să-ți influențezi semenii spre vătămare și moarte pe seama unor crezuri pe cât de ferme, pe-atât de eronate!? Etalate și zilele trecute de ”mari campioni ai presei sportive”, ignoranți care habar n-au pe ce lume trăiesc dar care își înmulțesc în fel și chip păcate capitale.

Și nu se poate spune că nu s-ar fi sesizat deja publicații străine prin a constata valul în creștere al problemelor medicale ale sportivilor, Berliner Zeitung compilând o listă pe cât de lungă, pe atât de înspăimântătoare cu competitorii decedați sau vătămați în 2021. Destui dintre aceștia, ”vaccinați”.

În schimb însă, în România, cu foarte, foarte rarele excepții care confirmă regula conformismului în presa din Carpați, de exemplu Active News și Sporttim relevând ceea ce ignoranții prostituați de serviciu fără conștiință spirituală nici măcar nu îndrăznesc câtuși de puțin să ia în calcul, mass-media coruptă de către ”sistem” tace mâlc prin a omite cu desăvârșire realitatea factuală obiectivă a adevărului inconvenabil, insistând pe de altă parte a încuraja așa-zisa ”vaccinare”, nu doar inutilă dar de-a dreptul toxică și chiar letală. Într-adevăr, tare, tare puține publicații mai apără cu adevărat democrația și adevărul în slujba omului, majoritatea oficinelor mediatice inflamând în spirit de ”turmă” retorica mincinoasă a mascaradei ”pLandemiei” cu a sa înțepare. După acești ignoranți de nimic, potopul!

Totala lipsă de smerenie a tuturor acestor buzărini, și ”este mulți”, păzea!, cu impertinență și aroganță închipuindu-și că stăpânesc subiectul, convinși nevoie mare la nivelul cât se poate de redus al percepțiilor și conștiinței lor spirituale, îi face să-și demaște ignoranța, să-și dea arama pe față, luându-se de pe malul gârlei de oricine ar cuteza să nu fie în linia ”indicățiilor” și așteptărilor lor pro-”vaccinare”. Nici măcar nu știu că nu știu, dar ceea ce e mai grav cu asemenea personaje ține de aspectul că pot încă influența opinia publică, crezând că-și merită acest privilegiu în ”viața cetății”. Ei bine, e timpul despicării apelor, și au demonstrat cât de necitiți și nechibzuiți sunt, neamurile proaste…

Iar nenumărate sunt pretextele nefondate de care se agață toți acești inumani așa-ziși ”formatori de opinie” care vor ajunge negreșit la groapa istoriei, dacă nu chiar la stâlpul infamiei sau pe eșafondul judecății unor mase la un moment dat inevitabil trezite, odată ce se vor fi edificat pe propria piele în ce măsură au fost mințite prin manipulare propagandistică, o nouă altă mostră a micimii umane fiind conferită de rândurile în 2 peri ale unui editorialist gesepist care a profitat de unele probleme medicale întâmpinate de internaționalul german Joshua Kimmich pentru a le asocia aspectului că fotbalistul lui Bayern Munchen și-a exercitat cu discernământ și luciditate dreptul absolut legitim și firesc de a nu își asuma pe propria răspundere actul așa-zisei ”vaccinări”, care n-are de fapt deloc de-a face cu un procedeu medical propriu-zis de vaccinare. 

O opinie neinformată și profund eronată a unui băgător de seamă de 2 bani pe adresa unui talentat tânăr sportiv internațional german, un câine rătăcit luându-se de un leu al fotbalului continental, judecat, ironizat, etichetat și persiflat fără motiv și justificare dinspre ”cercul inelelor” spălaților pe creier de pe Dâmbovița, și ”e mulți”, tot mai mare fiind ceata acestor morți vii, acestor zombie care cu certitudine ar fi avut un os de ros în aparatul de propagandă al Germaniei naziste, la cât de sârguincioși și zeloși sunt în a încuraja așa-zisa ”vaccinare”, inclusiv prin tehnica înfierării celor cu căpătâi și suficient discernământ al cunoașterii pertinente, în sensul de a nu se înțepa. 

Toată retorica și argumentația de nimic a acestor înflăcărați pro-”vaccinare” se sprijină pe tipicele picioare scurte de lut ale discursului public general din spațiul carpatin, plin de clișee, șabloane, justificări ilogice și iraționale, trădând colosala ignoranță și lipsă de cunoaștere a unor iresponsabili idioți utili de folos ”sistemului” criminal, cele peste 10 paragrafe ale inepției fără buzăreală ”Joshua Kimmich și tulpina bavareză” fiind un afront la adresa fotbalistului german, la adresa ideii de presă, la adresa științei și medicinei, la adresa informării corecte a publicului prin intermediul unor formatori de opinie responsabili. 

Disperați sunt în agitația lor pro-”vaccinare” acești mizerabili spălați pe creier care nici pe departe nu-și merită locul în societate, fiind un real pericol public, dar degeaba se dau de ceasul morții a influența spre rău o majoritate neînțepată a românilor, căci lumea vorbește tot mai mult, căci se apropie cu pași repezi zilele când valul consecințelor de pe urma [email protected]ării va deveni un veritabil tsunami imposibil de stăvilit din vorbe de acești iresponsabili inconștienți, imposibil de justificat prin argumentația lor lipsită de noimă. Vor tot găsi atunci justificări peste justificări pentru unul sau mai multe decese provocate de [email protected] în rândurile sportivilor, pentru una sau mai multe grave probleme medicale pe pielea sportivilor de pe urma vagginărilor, dar nu le vor putea explica pe toate. Căci se vor înmulți cazurile, nu doar pure coincidențe…

Și cum vorbește oare lumea? Ne destăinuie un comentator din Albion. ”Cu oricine vorbesc despre aceste probleme cardiace suferite de fotbaliști (care, îngrijorător, par a se întâmpla cu tot mai mare regularitate), se întreabă dacă nu cumva sunt legate de vaccinurile covid”, după cum scrie ex-internaționalul englez Trevor Sinclair pe social media. Și este absolut normal, firesc, logic și rațional a lansa asemenea interogații. Doar a nu le lua în calcul ar echivala cu o ignoranță și inconștiență de condamnat în cei mai fermi termeni cu putință. 

Și mai elocvent, modul cum a pus problema tot în social media un alt desăvârșit ex-profesionist insular, Kevin Gage, cândva fundaș al celor de la Sheffield United, asta pentru cunoscători, și anume: În cei 19 ani ai mei în rol de fotbalist profesionist, și apoi peste 20 de ani în care am urmărit și comentat fenomenul, n-am văzut niciodată măcar UN SINGUR CAZ de colaps al unui jucător, să-și piardă starea de conștiență, etc, fie în timpul unui meci sau în miile de ore de antrenament.”

Și cum poate oare să exploateze ”cazul Kimmich” inconștientul de pe Dâmbovița, dintr-o întreagă șleahtă de iresponsabili din același ”cerc al inelelor” breslei propagandistice ”de la centru”, cu cățeluși și-n teritoriu!?! Prin a-l ironiza pe neamț drept ”fost antivaccinist”, prin a se lega de ”motivele personale” invocate de tânărul performer german, prin a ține evidența așa-zisei ”testări” așa-zis ”pozitivă” din dreptul bavarezului, prin a-i înfiera ”ignoranța”.  

Când colo, tocmai ignoranții strigă ”Ignoranții!”, judecând greșit presupusa ”ignoranță” a celor vii în simțiri. Iar Kimmich este cel mai probabil victimă a așa-zis ”vaccinaților” din efectivul bavarez, asta pentru cunoscătorii care știu cu adevărat ceea ce se întâmplă în farsa ”pLandemiei”, evidențele fiind accesibile celor care sunt dispuși a se informa din surse pertinente, nu după ”narațiunea oficială” a medicinei ”la televizor” și prin scrierile de nimic ale atâtor români rupți complet de realitate.

Cât despre inconștienții de la gesepe, ”pro” și alte nenumărate ”oficine”, posedați demonic în mrejele cultului morții, sunt deja niște zombie și carne tocată în plan spiritual, nimic nu i-ar mai salva. Iar ținând-o pe retorica lor de 2 bani cu ac, detrimentală binelui colectiv și individual, n-ajungi altfel decât să concluzionezi că își merită de fapt soarta. La cât rău a făcut deja semenilor mass-media coruptă din banul public pentru a întreține isteria ”CoVID” și pro-”vaccinare”, este măcar de condamnat, fără iertare, dacă nu mai mult… Ceva omenie pe capul acestor rătăciți? Moralitate? Integritate? Conștiință? Principii? Etică? Deontologie? Așa cum odioasă a fost în a stârni gratuit și pervers ura prostimii împotriva celor vii în simțiri, care-au ales să rămână neînțepați, spre salvarea și mântuirea lor. ”Marii formatori”, niște înțepați probabil și la propriu, nu doar la figurat. Patinând în paranoia fricii de așa-zisul ”virus” și obsesia necesității așa-zisei ”vaccinări”, o veritabilă psihoză în transă, din care nu-i trezește nici durerea ori tragediile celor inoculați. Ignoranții o țin una și bună, ”CoVID”, acesta fiindu-le nivelul redus al conștiinței, vibrațional și energetic. Morți spiritual. 

Și o întrebare cât se poate de pertinentă, adresată de Tyler Durden în zerohedge.com, și anume ”Au devenit sportivii profesioniști canarul în mina CoVID?”, articol accesibil aici.

Iar din meciurile jucate în weekend, ActiveNews semnalează: ”Momente înfiorătoare la meciul dintre Manchester United și Norwich. Suedezul Lindelof a avut probleme respiratorii, la fel ca în cazul lui Aguero. ACTUALIZARE: Scene șocante și la Napoli, unde mijlocașul Zielinski a acuzat dureri în piept”. Articolul, accesibil aici

Clar și precis, negru pe alb în rapoarte oficiale, așa-zisa ”vaccinare” mult trâmbițată de idioții utili spălați pe creier începe să facă ravagiile anticipabile și previzibile, datele fiind enumerate mai jos… 

I

31.014 decese și 2.890.600 vătămări în UE de la vaccinurile anti CoVID-19 până în 20.11.2021 în baza de date oficială EudraVigilance, operată de Agenția Europeană a Medicamentelor în numele UE, în condițiile raportării statistic istorice a doar 1-10% din cazurile adverse. Cumulat cu cifrele guvernamentale VAERS din SUA și MHRA din Regatul Unit, deja peste 50.000 de morți în nici un an. ”Medicii pentru etica CoVID” acuză într-o scrisoare deschisă către cetățenii UE, spațiului EE și Elveției: ””Vaccinurile” bazate pe gene ucid oameni. Guvernele din întreaga lume vă mint pe voi, oamenii, populațiile pe care se presupune că le servesc”

II

Stevan Jelovac, ex-internațional sârb de la AEK Atena, decedat la 32 de ani după un atac cerebral suferit în antrenament. Lista performerilor clinic sănătoși și apți pentru sportul competițional dar decedați se îngroașă strigător la cer în ”pLandemie”, în tăcerea complice a mass-media. Dar a început deja genocidul cu ac împotriva infanților – subiect tabu, așa încât ce mai contează tinerii sportivi!?

III

Luați exemplu, caracterelor nulități din sportul românesc? Cel mai titrat sportiv al Austriei, multiplu campion olimpic și mondial, demisionează printr-o scrisoare deschisă către Minister: ”Îmi este profund rușine de țara noastră… Eram convins că țara noastră a învățat din istorie.” Nu-l poate consola deloc că nici o minoritate spălată pe creier și îndoctrinată din România n-a înțeles nimic din socialism și ceaușism. Mesajul lui Felix Gottwald

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Internațional, Liga 1 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei × = 24

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: