Gheju, din penalty pentru CFR, în 10 oameni la Şag: 1-0

Timişul Şag – CFR Timişoara 0-1

„Am jucat timoraţi, fără personalitate, n-am reuşit să ne impunem jocul de pase”, a creionat Florin Bugar evoluţia elevilor săi în deplasarea din etapa a VI-a a Diviziei D Timiş, la Şag, unde CFR Timişoara a dispus totuşi de Timişul, în ciuda faptului că a evoluat în inferioritate numerică pe parcursul aproape întregii reprize secunde, după ce Purda a fost eliminat din joc în minutul 50 pentru două cartonaşe galbene, primul, acordat pentru un fault, iar al doilea la capătul unei faze în care, trecut de adversar, a fost ţinut din spate şi a solicitat un cartonaş în contul oponentului său, ceea ce a fost taxat de arbitru.

CFR Timişoara s-a impus din penalty, în minutul 70, când a transformat antrenorul secund Sorin Gheju, după ce în prealabil pasa lui Emanuel Pătraşcu l-a găsit pe Alin Molcuţ, acesta fiind faultat într-o poziţie clară de a marca. „Ambiţia noastră după rămânerea în 10 oameni a fost mai mare, ne-a apropiat victoria”, a mai spus Bugar, care a văzut o mai mare dăruire şi clarviziune în joc şi din partea lui Pătraşcu, introdus în minutul 30, după ce iniţial fusese preferta Ciobanu.

„Realizările au fost foarte puţine, deşi ne-am aşteptat să controlăm jocul, să ne impunem, prin prisma a ceea ce remarcasem în jocul gazdelor la deplasarea din etapa trecută, la Bucovăţ. Însă am avut parte de o gravă problemă de comunicare, n-am legat pasele… A fost un meci realmente chinuitor! Chiar dacă avem jucători consacraţi, n-am reuşit să dominăm disputa şi îi putem mulţumi portarului Rain, providenţial la cele două-trei foarte mari ocazii ale gazdelor”, a mai spus Bugar.

CFR s-a impus în alcătuirea Rain – Purda, Parfenie, Ţigănaş – Ciobanu (30, Pătraşcu) – Molcuţ, Tică Popa, Stoican (58, Nicolaie), Boubătrân – Gheju (78, Iţu), Ungur (85, Hriţcan). Pe bancă: Toma – Cornu.

Alin Molcuţ a jucat foarte bine, cu o prestaţie curajoasă, iar vişiniii s-au văzut nevoiţi să facă permutări pe posturi în urma rămânerii în 10 jucători, cu Stoican înlocuit şi Boubătrân trecut pe centru, iar Ungur retras pe poziţia acestuia.

Şi Timişul a încheiat în 10 jucători, Dan Puşcaşu fiind eliminat în ultimele minute, tot pentru două cartonaşe galbene: „Îi felicit pe cei din Şag pentru ambiţia dovedită şi agresivitatea lor în joc. Suntem convinşi că am fi ieşit învingători detaşaţi dacă am fi manifestat aceeaşi atitudine”, a remarcat antrenorul ceferist.

CFR va juca în etapa intermediară acasă cu Spartak Gottlob, iar apoi la Dragşina, cu Real, în runda a opta, din week-end, când şi fetele vişiniilor au parte de runda a treia din elită, la Reşiţa, o bătaie de cap pentru antrenorii ceferiştilor, în privinţa orelor de disputare. Rămâne de văzut care-când vor juca…

Sârbul Todor, gol în CS Dumbrăviţa – FC Peciu Nou 1-0

Un bănăţean din Serbia, de la Vrsac, a introdus în sacul elevilor pregătiţi de fostul fundaş polist Florin Macavei toate cele 3 puncte ale duelului de pe „Textila” cu FC Peciu Nou, dumbrăviţenii fiind la al treilea succes consecutiv şi pe locul 4 în ierarhie, cu 13 puncte…

A fost 1-0… „Un pic obosiţi, nu ne-a mers grozav ci destul de greu, iar ca de obicei am şi ratat mult”, a spus Florin Macavei.

Todor, un mijlocaş central în vârstă de 19 ani, a împuns balonul cu şpiţul, de pe flancul drept, cu piciorul stâng, pentru 1-0 în minutul 60.

CS Dumbrăviţa a câştigat în formula Miklos – Şofronea, Moga, Vlaic, Duma – Şurpanu, Todor (Ciubotariu), Cosma, Moisuc (Erno Kovacs) – Giurgiu (Szekely), Zoli Kovacs (Homan). Pe bancă: Puiu – Bălan. A absentat, învoit, Dani Moraru.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 6 = paisprezece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: