Gheorghe Chimiuc, debut perfect cu Cocoșul Orțișoara: 3-0 la Jimbolia, prin hat-trickul lui Coca

După 5 înfrângeri în care a încasat 12 goluri, trei dintre acestea fiind fără gol marcat, nou-promovata Cocoșul Orțișoara a smuls primele puncte în Divizia D Timiș odată cu preluarea timonei de către Gheorghe Chimiuc, în ceea ce a fost un derby al suferindelor, în fieful unei Jimbolii încă fără gol marcat în noua stagiune.

Deși a ratat un penalty, prin Palkovacs, la mijlocul primei părți, la scorul de 0-0, câștigătoarea Seriei I în Campionatul Județean Timiș 2012-2013 a expus slăbiciunile fragedei garnituri jimboliene, și mai slăbită prin plecările lui Țoțu, Hârdău și Neagu, pe aripile Vulturilor Lugoj.

Astfel, Coca a marcat în prima parte și a izbutit o ”dublă” după pauză: FC Băban Marcel Jimbolia – Cocoșul Orțișoara 0-3 (0-1).

Cocoșul lui Gheorghe Chimiuc a triumfat prin Carlaonț – Racoți, Franzoc, Niță, Palkovacs, Balint, Bobuț, Colf, Zbârcea, Ciobanu, Coca.

Au mai jucat la oaspeți Roman, Formagiu, V. Cornea, Florea.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 9 = saisprezece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: