Ghindaru, decisiv: CS Vladimirescu – Flacăra Făget 2-3

Dacă n-ai bătrîni, i-aţi. Vasile Ghindaru, care în 9 mai va împlini 34 de ani, a marcat unicul gol al părţii secunde şi decisiv în amicalul de joi seară, CS Vladimirescu – Flacăra Făget 2-3 (2-2), revenind astfel după întinderea suferită la debutul jocurilor de pregătire, într-un test pierdut atunci cu UTA, 0-3. Iar făgeţenii au aliniat la reluare şi o potenţială nouă achiziţie, pe Voicu, de la Victoria Brăneşti.

Trupa lui Marius Baciu şi-a păstrat şi pe „Motorul” bunul obicei de a marca 3 goluri, cum reuşea în săptămînile precedente şi în dauna unor secund-divizionare, Gălan deschizînd scorul cu o lovitură de cap, după o recentrare în urma unui corner. Timişenii s-au văzut apoi conduşi, pe o greşeală comisă de Demian respectiv pe o demarcare a arădenilor printre fundaşii centrali, însă Dan Raţiu a egalat, tot cu capul, şi tot în urma unui corner, pentru 2-2 la pauză. Experienţă şi sînge rece în golul decisiv, de 2-3, Ghindaru driblînd şi portarul în urma unei angajări în adâncime oferită de Speroni.

Marian Trăiculescu, conducător al făgeţenilor, s-a declarat mulţumit de lotul conturat, cu 25 de jucători în componenţă, explicînd în privinţa tînărului goal-keeper Rădulescu că se are răbdare pentru refacerea sa completă în urma unei luxaţii la degete: „Mai bine aşteptăm şi pierde o săptămînă dar îşi revine complet, decît să păţească aidoma lui Szollei, a cărui accidentare a recidivat”. Abiodun, care trage tare pentru a ajunge la aceiaşi parametri de pregătire, Szollei, a cărui accidentare s-a reactivat, şi Rădulescu, aflat în pregătiri dar fără a fi utilizat la joc, nu au fost cooptaţi joi.

Flacăra: Gavriş – Briciu, Pistol, Demian, Toma – Furdean, Gălan, care a preluat la pauză rolul lui Demian, lăsîndu-l pe Ghindaru la închidere, Speroni, Mihuţa – Boghian şi Raţiu. Au mai jucat Laurenţiu – Ţuculea, mijlocaşul central – dreapta Voicu, în pregătiri cu echipa de luni şi care ar urma să fie legitimat în funcţie şi de situaţia de la Victoria Brăneşti, Mohamad, Drăgan, Kovacs şi Tau.

Flacăra Făget discutase în privinţa unui joc amical în week-end cu Poli Timişoara, care însă a renunţat, rămînînd momentan în suspensie în privinţa unui viitor sparring-partner: „Toţi şi-au luat meciuri, n-avem momentan adversar”.

Flacăra va excela în schimb la capitolul prezentare şi imagine, urmînd ca luni la ora 14, la Arena Viola, să fie prezentat noul sponsor oficial al echipei, Apa Buziaş, al cărui logo este imprimat pe noul echipament virma, complet alb respectiv complet roşu. Ocazie cu care, după antrenamentul de dimineaţă, va fi prezentat şi lotul, cu noile sale achiziţii.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 8 = treisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: